Ο Λιάγκας πίσω στο «Πρωινό»: Πότε επιστρέφει, ποιοι συνεργάτες έρχονται

Ο Λιάγκας πίσω στο «Πρωινό»: Πότε επιστρέφει, ποιοι συνεργάτες έρχονται

Σε μία δύσκολη σεζόν όπου τα νούμερα δεν είναι τα καλύτερα, ο ΑΝΤ1 θα κάνει προσπάθεια να σώσει την παρτίδα με μία σειρά από αλλαγές, για πολλοστή φορά…

liagas
Ο κύβος ερρίφθη. Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου με τον ίδιο και την Φαίη Σκορδά στο τιμόνι της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αλλαγές θα είναι και πάλι σαρωτικές σε ό,τι αφορά το πάνελ ενώ το τρέιλερ της ανανεωμένης εκπομπής θα γυριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σταθερός συνεργάτης της εκπομπής είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται φιλικά και επαγγελματικά τόσο με την Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα εδώ και χρόνια.

Στο πάνελ θα βρεθεί ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ενώ στις αρχές της σεζόν συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά αποχώρησε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Και η Νάνσυ Παραδεισανού. Στην ομάδα παραμένουν οι Βαγγέλης Περρής και Αλέξης Μίχας. Οι περισσότεροι «δυνατοί» πανελίστες είναι ήδη κλεισμένοι σε εκπομπές που τρέχουν και δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μεσούσης της σεζόν δυνατή ομάδα με πρόσωπα που επιθυμείς.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας αφορά το εξάμηνο της σεζόν που τρέχει και έχει συν ένα χρόνο περιθώριο ανανέωσης. Σε ό,τι αφορά την αναφορά σε ευρύτερη συνεργασία, η οποία αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού, αυτή δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί πριν την επόμενη σεζόν καθώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν άλλα πρότζεκτ.

Η Φαίη Σκορδά έσπασε τη σιωπή της

Φειδωλή και σχετικά αμήχανη ήταν η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης όπου πλέον μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα κλήθηκε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1…
«Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν;».
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Χαρδαλιάς: «Είμαστε στην αρχή του τέλους, σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα που έχουμε χάσει»

ΗΠΑ: Ο Πενς απορρίπτει την 25η τροπολογία του Συντάγματος για να παυθεί ο Τραμπ

Βουλή: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα Rafale
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης