Άγριες Μέλισσες: Το νέο παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι θα αντέξει στις πιέσεις;

Άγριες Μέλισσες: Το νέο παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι θα αντέξει στις πιέσεις;

Ανατρεπτικές και απρόσμενες οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά

agries-melisses_1
Πιο ανατρεπτικές από ποτέ είναι οι εξελίξεις που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες από τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021. Αναμφισβήτητα τα φιλιά που αντάλλαξαν Δρόσω και Κωνσταντής στο τελευταίο επεισόδιο μας έδωσαν μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια. Ένας νέος παράνομος δεσμός στο Διαφάνι είναι πλέον γεγονός.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω θα ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή, θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, παράνομο ζευγάρι…

Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει την Δρόσω και με το παιδί αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα πέσει επίσης θύμα εκβιασμού στις Άγριες Μέλισσες, από την Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

Έρχεται μια μεγάλη σύγκρουση στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ του Κωνσταντή και της Δρόσως και το ζευγάρι, πριν καλά καλά τα φτιάξει θα χωρίσει άδοξα.

Άγριες Μέλισσες: Όσα συμβαίνουν στα πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς δεν τα φανταζόμαστε


Κλείσιμο
Όπως όλα δείχνουν, αυτά που πρόκειται να συμβούν στη δημοφιλή δραματική σειρά εποχής με τη νέα χρόνια, δεν μπορούμε καν να τα φανταστούμε…

Ειδήσεις σήμερα:

Ίδρυμα Ωνάση: Προσκαλεί τους εφήβους να φτιάξουν ένα τραγούδι για την πανδημία

Κορωνοϊός: Μέτρα μέχρι τις 7 Γενάρη και από τις 8 σχολεία – Οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2021

Η «Wonder Woman» νίκησε τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης