Το μήνυμα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram: «Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα»

Το μήνυμα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram: «Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα»

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα η νικήτρια του Big Brother έστειλε μήνυμα στον κόσμο που την στήριξε 

Anna_Maria_Psixaraki
Μήνυμα στον κόσμο που τη στήριξε ώστε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» απέστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Λίγο μετά τα Χριστούγγενα η Άννα Μαρία θέλησε να στείλει τις ευχές της σε όλο τον κόσμο, δηλώνοντας ότι έχει μεγάλη πίστη στον Θεό, παραδέχτηκε ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προτρέπει τους θαυμαστές της να αγαπούν και να βοηθούν.

«Κόσμε μου χρόνια πολλά με υγεία και η βροχή που ξεκίνησε μόλις τώρα να λιώσει τον πάγο από τις πληγωμένες καρδιές του κόσμου... να μας δροσίσει και να μας αφυπνίσει... Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα ας την ανέβουμε με πίστη και θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έτσι μονάχα θα νιώθουμε υπερήφανοι μέσω των ταπεινών μας προσπαθειών...

Σας αγαπώ μωρέ κόσμε μου... ο Θεός και η Παναγία να ευλογεί το κάθε βήμα της ζωής σας… Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό.😇🙏💓

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα fan pages μου στους διαχειριστές καθώς και σε όλα τα μέλη...😇🙏💓💓💓 Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα. Ξεκίνησε μια καινούρια ημέρα ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός μέσα από τη γλυκά της συννεφιάς. Μπουμ καταιγίδα αγάπης για όλους μας...».

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram:
annamaria2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης