The Bachelor: Ποια είναι η Νικόλ που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη - Το γλέντι στο twitter για τον Ελύτη και τον Γονίδη

The Bachelor: Ποια είναι η Νικόλ που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη - Το γλέντι στο twitter για τον Ελύτη και τον Γονίδη

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον τελικό του ριάλιτι αγάπης - Τι οδήγησε τον εργένη στην αγκαλιά της κοκκινομάλλας μαζορέτας

The_Bachelor
Άλλο ένα ριάλιτι, αυτό της αγάπης έριξε αυλαία χθες βράδυ. Το Bachelor ολοκληρώθηκε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει βρει τον έρωτα και την ιδανική γυναίκα στο πρόσωπο της μόλις 21 Μαΐων Νικόλ Τσομπανίδου.

Το σκηνικό που στήθηκε - στη Μάνη την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη - ειδυλλιακό όπως άλλωστε αρμόζει σε μια ρομαντική πρόταση γάμου. Μετά από αμέτρητα ραντεβού, χάδια και καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερε ο μέχρι χθες βράδυ εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του η οποία πρώτα πέρασε με επιτυχία το crash test των γονιών του.

Η κοκκινομάλλα μαζορέτα άκουσε από τα χείλη του αγαπημένου της λόγια ενός ερωτευμένου άνδρα.

The bachelor: Μεγάλη νικήτρια η Νικόλ


«Δεν υπάρχει μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου, Νικολέττα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια! Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ότι καλύτερο! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ανεβάζοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες με τη Νικόλ.

Κλείσιμο



Πώς υποδέχτηκε το Twitter την απόφαση του Παναγιώτη
Όπως ήταν αναμενόμενο οι twitterαδες έστησαν γλέντι και σχολίασαν τόσο τη νικήτρια όσο και τον Παναγιώτη. Βέβαια βλέμματα και τα φώτα ήταν δικαιωματικά στραμμένα στη Νικόλ η οποία έφτασε στο σημείο να απαγγείλει στον καλό της μέχρι και Οδυσσέα Ελύτη για να του εκφράσει τον έρωτά της. Στο σημείο αυτό δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν πως ενώ ακούει Σταμάτη Γονίδη, ξέρει και Οδυσσέα Ελύτη...

The Bachelor: Η Νικόλ απαγγέλλει Οδυσσέα Ελύτη


Οι αντιδράσεις στο Twitter για την επιλογή της Νικόλ να απαγγείλει Ελύτη
Κατά τα άλλα η απόφαση του Παναγιώτη να διαλέξει τη Νικόλ μάλλον άρεσε στους χρήστες του Twitter καθώς η  Βίβιαν Παναγιωτοπούλου κατά την άποψή τους ήταν αδιάφορη και ψυχρή.

Ποια είναι η Νικόλ Τσομπανίδου
H Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.




Στο βίντεο της παρουσίασης της είχε πει: «Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο».

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είχε πει: «Θα ήθελα να με δει ο Bachelor και να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια». Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης του είπε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της».

Ο Παναγιώτης είπε για εκείνη: «Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό “το ποδόσφαιρο». Η Νικολέττα είπε στη συνέχεια: «Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό».

Η Νικόλ κάνει ερωτιή εξομολόγηση στον Παναγιώτη
Νικόλ: "Σ' αγαπάω πολύ Παναγιώτη" | The Bachelor Tελικός

Η βόλτα Παναγιώτη-Νικόλ στην Μάνη! | The Bachelor Tελικός

Τελικά η Νικόλ ήταν εκείνη που κατάφερε να φορέσει το μονόπετρο του Παναγιώτη… Περιμένουμε τη συνέχεια αυτού του ειδυλλίου... Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown - Κορωνοϊός: «Click away»... με φειδώ στην Ερμού - Sms 6 για βόλτα στην παραλία του Φλοίσβου

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Εμανουέλ Μακρόν - Παραμένει με συμπτώματα Covid-19

Ερευνάται για την υπόθεση Έπσταϊν o ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, Ζαν-Λικ Μπρουνέλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης