Παπανώτας vs Καινούργιου: Μια κόντρα για το «ρο» μόλις ξεκίνησε

Παπανώτας vs Καινούργιου: Μια κόντρα για το «ρο» μόλις ξεκίνησε

Το επικριτικό σχόλιο του δημοσιογράφου και η απάντηση της παρουσιάστριας

kainourgiou_papanotas
Θέμα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έγινε σήμερα το πρωί η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή για το «ρο». Ο Δημήτρης Παπανώτας, από την πλευρά του, έφερε αντιρρήσεις, τονίζοντας πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι’ αυτό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρ”», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Παπανώτας.

Παπανώτας για Καινούργιου: «Είναι βλάσφημο αυτό»

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου: Είναι ντροπή!

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της και απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα.

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα;

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα. Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό.

Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα: "Ντροπή! Ντροπή!"

Ειδήσεις σήμερα:

Επιδεικνύει τα οπίσθιά της στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να μαζέψει «like» στο Instagram (Βίντεο)


Μαρία Γκράτσια Κιουρί: H συναρπαστική καριέρα της διάσημης Ιταλίδας διευθύντριας του οίκου Dior που ήρθε στην Καλαμάτα


Μακρόν - Κορωνοϊός: «Ντόμινο» ανησυχίας λόγω των κινήσεών του πριν βρεθεί θετικός στον ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης