Big Brother - Τελικός: Οι 5 φιναλίστ στον δρόμο για τα 100.000 ευρώ

To who is who: Η δικηγόρος Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Πυργίδης, ο μηχανικός Γρηγόρης Τσεκούρας και ο personal trainer Ζακ Ιωαννίδης θα δώσουν απόψε μάχη μέχρι τελικής πτώσης

big_brother
Λίγες ώρες απομένουν για να μάθουμε ποιος θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα βγει μέσα από το σπίτι του Big Brother με τα 100.000 ευρώ. Στις 29 Αυγούστου ο Μεγάλος Αδερφός έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Από τους 13.000 υποψηφίους που δήλωσαν συμμετοχή μόλις 17 είχαν το κατάλληλο βιογραφικό και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την πολυτελή κατοικία του Μεγάλου Αδερφού. Πέντε παίκτες ωστόσο παρέμειναν 15 εβδομάδες στο σπίτι και διεκδικούν απόψε την πρωτιά και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά από πολλές εντάσεις, συγκρούσεις και καλές στιγμές η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Ζακ Ιωαννίδης κατάφεραν να «επιβιώσουν» μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο ζώντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Ποιοι είναι οι πέντε φιναλίστ

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η δικηγόρος μετά το Deal έκανε χαμό και στο Big Brother

H Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει καταφέρει τη χρονιά που φεύγει να γίνει ένα τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Η 36χρονη με καταγωγή από την Κρήτη δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Το όνειρό της είναι να κάνει ένα παραδοσιακό κρητικό γάμο ενώ ο άνδρας των ονείρων της θέλει να είναι ψηλός να έχει ωραία μάτια και να διαθέτει εξυπνάδα και χιούμορ.

Μπαίνοντας στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είχε πει για τον εαυτό της:  «Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά. Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει.

Οι καυγάδες της στο σπίτι του Big Brother πέρασαν στην ιστορία των ριάλιτι για την ελληνική τηλεόραση. Η ίδια ωστόσο δηλώνει αρκετά επικοινωνιακή και έτοιμη για να βρει τον ιδανικό άνδρα.

«Είμαι πάρα πολύ υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο. Μιλάω πάρα πολύ (ώρες ώρες). Τρώω πολύ (ώρες ώρες). Αν βρεθεί κάποιο ωραίο παιδί εκεί που με κοιτάζει αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνει ένα ωραίο γάμο, να έχει έτσι μια ωραία γυναίκα που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει, θα του σιδερώνει», είχε αναφέρει.

Σύντομα και οι τηλεθεατές ανακάλυψαν απόσπασμα από τη συμμετοχή της στο Deal. Χαμογελαστή και έτοιμη για παιχνίδι, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη συστήθηκε στον Χρήστο Φερεντίνο, μιλώντας για τις σπουδές αλλά και την επαγγελματική της πορεία ως δικηγόρος.

Κλείσιμο
Deal 18/6/19 ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΑΡΑΚΗ

Στο Big Brother η Άννα Μαρία έχει κάνει χαμό. Πολύ συχνά οι τηλεθεατές αλλά και οι συμπαίκτες της έγιναν μάρτυρες ακραίων συμπεριφορών. Μάλιστα με κραυγές, φωνές και απίστευτα ξεσπάσματα είχε απειλήσει πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Big Brother. Οι καβγάδες με την Σοφία Δανέζη επικοί… Τελικά έμεινε στο σπίτι. Θα καταφέρει άραγε η Άννα Μαρία να βρεθεί πρώτη στην προτίμηση του κοινού, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο;

Σοφία Δανέζη: Η τραγουδίστρια βρήκε άραγε τον έρωτα που έψαχνε;

Οι σχεδόν καθημερινοί καυγάδες της με την Άννα Μαρία ήταν το αλατοπίπερο για τους τηλεθεατές οι οποίοι την κράτησαν στο ριάλιτι, δίνοντας της έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στη βραδιά του τελικού. Η Σοφία Δανέζη είναι η δεύτερη γυναίκα φιναλίστ από τους πέντε παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού.

Η Σοφία έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα χαράζοντας τη δική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Το πραγματικό επίθετο της Σοφίας δεν είναι Δανέζη αλλά Απαζίδου. Είναι 32 ετών και είναι γεννημένη στις 21 Απριλίου του 1988.

Σοφία Δανέζη - Βρήκα το κλειδί | Sofia Danezi - Vrika to kleidi - Official Video Clip

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Θάνο Πετρέλη, τον Μάκη Δημάκη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. 

Στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στους τηλεθεατές του ριάλιτι, η Σοφία Δανέζη είχε δηλώσει... «Είμαι η Σοφία Δανέζη. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Μένω στην Αθήνα και είμαι τραγουδίστρια. Αν βαθμολογούσα την ομορφιά μου θα έβαζα από το 1 μέχρι το 10 ένα 8. Για μένα η γυμναστική είναι πολύ σημαντική. Γυμνάζομαι από πολύ μικρή ηλικία. Μου αρέσει να φροντίζω το σώμα μου, την υγεία μου και στο σπίτι του Big Brother θα προσπαθήσω να γυμνάζομαι κάθε μέρα. Την κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα. Κατά τ’άλλα σαν χαρακτήρας καλό παιδί να’ναι και όλα καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα αν βρω και τον έρωτα μέσα στο σπίτι τι να πω. Όλα γίνονται σ’αυτή τη ζωή. Μακάρι».

Έπειτα από 3,5 μήνες παραμονής στο σπίτι του Big Brother, η Σοφία Δανέζη έχτισε μια δυνατή φιλία με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Οι συμπαίκτες τους πάλι πιστεύουν πως αυτή η φιλία σύντομα θα εξελιχθεί σε σχέση μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την 32χρονη τραγουδίστρια να διατηρεί εδώ και καιρό σχέση, με πρόσωπο το οποίο δεν σχετίζεται με το ριάλιτι και τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημήτρης Πυργίδης: Ο επιχειρηματίας που αγαπημένη του λέξη είναι το χάος

Ο Δημήτρης Πυργίδης αν και μπήκε τελευταίος στο σπίτι του Big Brother κατάφερε να κλέψει την παράσταση λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής του και όχι μόνο. Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι από τη Θεσσαλονίκη, όπου και μένει, είναι 36 ετών και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Πλέον είναι επιχειρηματίας και έχει δικό του μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Η αγαπημένη του λέξη είναι το «χάος», το οποίο όπως δήλωσε μπαίνοντας θέλει να φέρει στο σπίτι του Big Brother. Ο Δημήτρης Πυργίδης δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό του χαοτικό, τρελό και απρόβλεπτο. Πριν από ένα χρόνο είχε σχέση με τη γνωστή επιχειρηματία και τραγουδίστρια, Μαρία Αλεξάνδρου, με την οποία διατηρούν ακόμη πολύ καλές σχέσεις. Στο Δημήτρη αρέσουν πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ δήλωσε πως θεωρεί το μαλλί πολύ βασικό και φετίχ.
Pirgidis


Γρηγόρης Τσεκούρας: Ο απόφοιτος του Πολυτεχνείου που λατρεύει τα ταξίδια

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι ένας από τους πέντε παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν με σχετική άνεση στον τελικό. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και ακολούθησε στο παιχνίδι τη δική του στρατηγική.  Είναι 31 ετών και απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί.

Ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από τα δεκάδες ταξίδια του εντός και εκτός Ελλάδας. Νέα Υόρκη, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Άγιος Δομίνικος και Βιετνάμ αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς των ταξιδιών του. Ο ίδιος έχει πάθος με τη γυμναστική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το καλλίγραμμο κορμί του, ενώ δηλώνει κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος.

Grigoris_Tsekouras
Ζακ Ιωαννίδης: Ο personal trainer που λατρεύει την μαγειρική

Ο Ζακ Ιωαννίδης έφτασε στον τελικό έχοντας βγει μόνο μια φορά υποψήφιος. Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών και μένει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στην Αμερική κινησιολογία και διαιτολογία, ενώ εργάζεται ως personal trainer τα τελευταία χρόνια. Δηλώνει ότι είναι μεγάλο πειραχτήρι και ότι μπήκε στο «Big Brother» με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του! Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μαγειρική, αφού του αρέσει πολύ να πειραματίζεται εντός της κουζίνας φτιάχνοντας πεντανόστιμα φαγητά. Δεν του αρέσουν τα ψέματα και να τον σχολιάζουν πίσω από την πλάτη του. Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσει τον εαυτό του, για την εξωτερική του εμφάνιση, θα του έβαζε 7 ή 8.
Zak_Ioannidis


Δείτε βίντεο: Big Brother - Οι 5 φιναλίστ για τα 100.000 ευρώ
Big Brother - Οι 5 φιναλίστ για τα 100.000 ευρώ


Ειδήσεις σήμερα:

Επιδεικνύει τα οπίσθιά της στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να μαζέψει «like» στο Instagram (Βίντεο)


Μαρία Γκράτσια Κιουρί: H συναρπαστική καριέρα της διάσημης Ιταλίδας διευθύντριας του οίκου Dior που ήρθε στην Καλαμάτα


Μακρόν - Κορωνοϊός: «Ντόμινο» ανησυχίας λόγω των κινήσεών του πριν βρεθεί θετικός στον ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης