Mad Awards: Ο Snik αποκάλυψε τα βραβεία που κέρδισε

Mad Awards: Ο Snik αποκάλυψε τα βραβεία που κέρδισε

Τα γυρίσματα των βραβείων πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

SNIKKK
«Mad Video Music Awards 2020» επιστρέφουν για 17η χρονιά, όμως αυτή τη φορά κρατώντας τις αποστάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κατευθείαν τα VMA στην τηλεόραση, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές και δυνατές εκπλήξεις on stage.

Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να εμφανίζονται σε αυτά είναι και ο Snik που τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία και καταφέρνει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις μουσικές πλατφόρμες.

Mάλιστα ο γνωστός ραπερ μέσω ενός Instastory που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε και τα βραβεία που κέρδισε.

Συγκεκριμένα ο Snik έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει κερδίσει το βραβείο του “Καλύτερου άντρα Modern artist” και το βραβείο του “Καλύτερου βίντεο της χρονιάς”.

snikthehustla_130263351_220080019501521_1145042804589007193_n-864x1536







Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης