Big Brother - Κεχαγιάς σε Βαρουξή: Είσαι χαζός, τρύπας και ηλίθιος

Big Brother - Κεχαγιάς σε Βαρουξή: Είσαι χαζός, τρύπας και ηλίθιος

Ο παίκτης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας από τον Μεγάλο Αδερφό - Είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το βέτο

Kexagias
Χαμός για ακόμα μια φορά στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές της νέας λεκτικής διαμάχης ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής. Μάλιστα ο πρώτος «ξέφυγε» και δεν δίστασε να προβεί σε άσχημους χαρακτηρισμούς προς τον συμπαίκτη του.

Ο Κεχαγιάς «στόλισε» τον Βαρουξή με χαρακτηρισμούς όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος» και τον απείλησε ότι θα του «χώσει χαστούκι μες στα μούτρα».

Μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας προς την απαραίτητη επίπληξη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7ind2l5jy9d-sf)


«Δημήτρη, με την συμπεριφορά σου παραβίασες έναν πολύ βασικό κανόνα του Big Brother. Πολύ σύντομα θα σου ανακοινώσω την απόφαση μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μεγάλος Αδελφός στον εκρηκτικό διαγωνιζόμενο του Big Brother.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7ink3i70d8h-sf)
Κλείσιμο


«Δεν θα ξεφτιλιστώ εγώ για κανέναν εδώ μέσα», τόνισε με έμφαση, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» συμπλήρωσε ο Big Brother λίγα λεπτά αργότερα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7inzcgyjcax-sf)


Πώς θα αντιδράσει άραγε ο Δημήτρης Κεχαγιάς από δω και πέρα;

Ειδήσεις σήμερα:

Κρούσματα κορωνοϊού: «Σαρώνει» τη Β. Ελλάδα το δεύτερο κύμα

Βρετανία-Επιχείρηση Πανάκεια: Αποκαλύφθηκαν τα 50 νοσοκομεία που θα διανεμηθεί το εμβόλιο της Pfizer - Δείτε φωτογραφίες

100 - 120 δόσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επανένταξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης