GNTM: Η Τάμτα και ο Mente Fuerte παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δοκιμασία αποχώρησης

GNTM: Η Τάμτα και ο Mente Fuerte παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δοκιμασία αποχώρησης

Ποιο μοντέλο δεν θα απολαύσει την επόμενη πρόκληση του GNTM;

ΤΑΜΤΑMENTEFUERTE
Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη Τζουμάνη, η τελική 8άδα του φετινού διαγωνισμού του GNTM είναι γεγονός και η αναλογία αγοριών- κοριτσιών βρίσκεται για πρώτη φορά σε ισορροπία.

Για μία ακόμα μέρα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, κάνουν την εμφάνιση τους στο σπίτι του GNTM 3 με παιχνιδιάρικη διάθεση, στήνοντας ένα challenge μόδας και styling. Με έμπνευση από το Tik-Tok αλλά και από τη ρώσικη ρουλέτα, τα μοντέλα πρέπει να συνδυάσουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με ευφάνταστο τρόπο, τυχαία είδη ρούχων σε ένα σύνολο. Η δοκιμασία έχει σκοπό να διασκεδάσει τα παιδιά αλλά και να τεστάρει τη φαντασία και την αισθητική τους. Χωρίς να λείπουν οι γκρίνιες, οι παρατυπίες και τα ευτράπελα, η δοκιμασία πετυχαίνει, όμως η στιλιστική άποψη ενός μοντέλου είναι που κερδίζει τόσο τις εντυπώσεις όσο και το έπαθλο.

Η 2η μέρα ξεκινά με μουσική και ο ρυθμός δίνει το έναυσμα για άμεση ετοιμασία και αναχώρηση από το σπίτι. Το «πάρτι» συνεχίζεται στο σετ, το οποίο έχει μετατραπεί σε ατμοσφαιρικό κλαμπ για να υποδεχθεί δύο λαμπερούς καλεσμένους, στη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και ο επιβλητικός Mente Fuerte, φέρνουν στο GNTM 3 τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ» και καλούν τα μοντέλα να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

gntm-2


Η ενέργεια και οι υποδείξεις τους αποτελούν σπουδαία βοήθεια για τους διαγωνιζόμενους, που πρέπει να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση, καθώς ποζάρουν μπροστά από τα γράμματα του τίτλου. Η Ξένια Μοτσκαλίδου, το μοντέλο που πήρε τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, κάνει την αντιστοίχιση στα props ενώ αφαιρεί το δικαίωμα από τον Ανδρέα Αθανασόπουλό να ακούει μουσική, σε ένα concept που απαιτεί χορευτικές πόζες. Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF., απαθανατίζει τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φαίνεται να δυσκολεύονται, υπό το βάρος των απαιτήσεων.

Κλείσιμο
Ένα ακόμα πλατό αποκαλύπτεται και οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχονται τα μοντέλα για την ετυμηγορία, που θα αναδείξει τους κορυφαίους 7 για φέτος. Η έκφραση, το σώμα, η διαχείριση του styling, η κίνηση αλλά και η ψυχολογία, μπαίνουν στο στόχαστρο της κριτικής επιτροπής, καθώς τα ζητούμενα μοιάζουν να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα. Όσο ο διαγωνισμός προχωρά, τόσο τα κριτήρια θα γίνονται πιο αυστηρά και οι δικαιολογίες θα στερεύουν. Ποιο μοντέλο δε θα είναι εδώ για να απολαύσει την επόμενη πρόκληση του GNTM 3;

Δείτε το τρέιλερ:

GNTM 3 - trailer Τρίτη 1.12.2020



Ειδήσεις σήμερα:

Ο ισχυρός συμπαίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο της κοινωνίας

Το μήνυμα του Μαραντόνα για τον γιο του λίγες ώρες πριν πεθάνει - «Πρόσεχε τον άγγελό μου»

Τασούλα Κελεσίδου: Θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στον ΣΕΓΑΣ και εξηγεί στο protothema.gr το «γιατί»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης