Ραμόνα Μοροσάνου - Big Brother: Η 37χρονη Ρουμάνα με τα πολλά τατουάζ και τις σπουδές στην Ιστορία Τέχνης

Ραμόνα Μοροσάνου - Big Brother: Η 37χρονη Ρουμάνα με τα πολλά τατουάζ και τις σπουδές στην Ιστορία Τέχνης

Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μπικίνι όσο ήταν στο σπίτι - Eντυπωσιακό και το Instagram της πρώην παίκτριας του Μεγάλου Αδερφού

ramona
Μετά από τρεις μήνες παραμονής (29 Αυγούστου πρεμιέρα - 28 Νοεμβρίου αποχώρηση) στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού η εντυπωσιακή Ραμόνα Μοροσάνου αποχώρησε από το ριάλιτι μετά από την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η 37χρονη Ραμόνα με καταγωγή από τη Ρουμανία είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις. Μάλιστα, βρέθηκε στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας.

Η Ραμόνα έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της καθώς όπως είχε η ίδια αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια στο κορμί της, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Εντυπωσιακό το Instagram της

Κλείσιμο

Η Ραμόνα λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από το Big Brother είχε εκφράσει την επιθυμία της να φύγει καθώς δεν άντεχε άλλο την παραμονή μέσα στο σπίτι. Όπως είχε πει ένιωθε αδικημένη: «Δεν περνώ καλά. Με κράτησε ο κόσμος αλλά κράτησε και την Άννα Μαρία και την Σοφία. Ξέρω κόσμο έξω, έχω δουλειές να κάνω, δεν έχω κουμπιά για να μην στενοχωρηθώ. Βγαίνω η κακιά της υπόθεσης. Λες και είμαι η πρώτη που είπε κάτι στον διπλανό του. Οποιοσδήποτε θα έλεγε στον φίλο του κάτι που έχει ακούσει, όπως και η Σοφία θα έλεγε στον Κεχαγιά αν άκουγε κάτι για τον ίδιο γιατί αυτό είναι το σωστό. Με τρώει η αδικία, βγαίνω εγώ η αρνητική κι ότι ψάχνω το δίκιο. Δεν καρφώνω».

Δείτε μερικές από τις στιγμές της Ραμόνας μέσα στο σπίτι του Big Brother όπως και καυτές φωτογραφίες της μέσα από το ντους...


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7eeo4e7bc3t-sf)




Ramona
Ramona1

Ειδήσεις σήμερα:

Τα όνειρα της Covid - 19 εποχής μπαίνουν στο... μουσείο

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Νέο Ψυχικό: Ψάχνουν κλήσεις και κάμερες οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών

Κτήμα Τατοΐου: Οι βασιλικές άμαξες, οι Rolls Royce και τα φορέματα της Φρειδερίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης