Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM»

Η πρώην κριτής του GNTM σχολίασε τη συμπεριφορά και την ψυχολογία της αντικαταστάτριάς της

mazaripapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM και συγκεκριμένα τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το γεγονός ότι στα τελευταία επεισόδια φαίνεται αρκετά νευριασμένη.

«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα και συνέχισε «η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά. Ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό, σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος, γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα concept, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση.

Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα. Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω πως έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε το βίντεο:


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM και φαίνεται»


Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Πέντε ερωτήματα για την 4η αγωνιστική!

Με κορωνοϊό ο τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σχιπ

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια μακριά από τις κάμερες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης