Style Me Up: Η «μεταμόρφωση» που κέρδισε... στέμμα καλλιστείων

Style Me Up: Η «μεταμόρφωση» που κέρδισε... στέμμα καλλιστείων

Ο hair expert του Style Me Up, Τρύφωνας Σαμαράς, ήταν αυτός που της φόρεσε το στέμμα που ήθελε διακαώς 

ed50a538-4e77-461c-b8db-55487f34dc26
Το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου έρχεται καθημερινά στις 14:00 να απογειώσει την εμφάνιση και τη διάθεσή μας, βοηθώντας τους παίκτες να ανακαλύψουν την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού τους!

Σήμερα, δεν είχαμε μία, αλλά δύο μεταμορφώσεις. Η αλλαγή της 30χρονης Μαρίας και της 44χρονης Γιώτας έκλεψαν την παράσταση και ενθουσίασαν τόσο τις ίδιες όσο και τους fashion experts.

Η 30χρονη Μαρία, που ασχολείται με την σπηλαιολογία, επέλεξε τον Γιάννη Λάσκο για να εξελιχθεί στιλιστικά και να ανακαλύψει τη μόδα του σήμερα. Το μεγάλο άγχος της ήταν να μην κοπούν τα μαλλιά της, γιατί το παιδί της νανουρίζεται με αυτά, αλλά ο Τρύφωνας είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Τη στιγμή της αποκάλυψης, η νεαρή μητέρα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της!




Από την άλλη, η Γιώτα Αγγελοπούλου αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που έβαλε τα δυνατά του και απογείωσε το στιλ της. Η 44χρονη στο παρελθόν είχε πρόταση να πάρει μέρος στα καλλιστεία, αλλά… δεν τους έκανε τη χάρη να πάει. Τώρα, όμως, θέλησε να διεκδικήσει το στέμμα που της ανήκει. Στην τελική πασαρέλα της η Γιώτα κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ όταν αντίκρισε τη νέα της εικόνα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Ο hair expert του Style Me Up, Τρύφωνας Σαμαράς, ήταν αυτός που της φόρεσε το στέμμα που ήθελε διακαώς και πλέον της ανήκει δικαιωματικά.


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Μπορέλ: Το χάσμα της ΕΕ με την Τουρκία μεγαλώνει - Πλησιάζουμε σε σημείο καμπής

Τρεις νοσηλευτές από την Κέρκυρα «πετάνε» την Παρασκευή για Θεσσαλονίκη

Μήνυμα ζωής από την Ξάνθη: Βγήκε από τη ΜΕΘ -COVID 54χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης