My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Μικαέλα και Αρετή «Έχω βαρεθεί πολύ αυτή την ανωτερότητα»

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Μικαέλα και Αρετή «Έχω βαρεθεί πολύ αυτή την ανωτερότητα»

Τα δυάρια στη βαθμολογία πήγαν... σύννεφο

My-style-1
Με 2 βαθμολόγησε η Αρετή Λις τη Μικαέλα Φωτιάδη στο My Style Rocks και ένας νέος κύκλος έντασης ξεκίνησε. «Είναι απάντηση στο 2 που της έβαλα εγώ, ξεκάθαρα», σχολίασε η Μικαέλα Φωτιάδη. «Δεν έχω να πω κάτι, απλά το στυλ έχει να κάνει και με την προσωπικότητα και είναι ένα 2», απάντησε η Αρετή και συμπλήρωσε: «Ωραίο στυλ, ωραίο ντύσιμο».

«Έχω καταλάβει ότι ό,τι και να βάλω, ακόμα και αυτά που φοράς εσύ, που για σένα είναι τέλεια να τα έβαζα εγώ, θα μου έβαζες δύο και πάλι, οπότε δεν έχω ανάγκη προσωπικά σαν Μικαέλα να ασχολούμαι και πολύ πλέον με το βαθμό της Αρετής γιατί πιστεύω ότι ότι και να φέρω θα μου βάζει “2” πλέον. Σαφώς και στεναχωριέμαι να βλέπω τέτοιους βαθμούς. Εννοείται ότι παίζει σημασία στο σύνολο της βαθμολογίας μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ σαν εικόνα, σήμερα στην Αρετή μπορεί να έβαζα 3-4, αλλά έβαλα το 2 ξεκάθαρα για την παρατήρηση για τα μποτάκια που θα φόρεσα και πριν δύο εβδομάδες. Ήταν λίγο σαν να το έκανε επίτηδες σήμερα», συνέχισε να σχολιάζει η Μικαέλα όταν η Αρετή ακούστηκε να λέει: «Δεν μπορώ βαριέμαι»

«Τι είπες Αρετή; Αλήθεια; Έχω βαρεθεί την στάση πάρα πολύ κι αυτήν την ανωτερότητα ότι εγώ είμαι με ενοχλεί πάρα πολύ. Κι εγώ βαρέθηκα ότι είχα να πω το είπα και κατάλαβαν όλοι οι συμπαίκτες μου τι εννοώ», απάντησε η Μικαέλα.

Δείτε τo βίντεο:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης