Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τι έκανε το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τι έκανε το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

 H παρουσιάστρια του ANT1 αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τις ανησυχίες που είχε 

Fay_Skorda
Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Αλούπη στο Πρωινό και το γεγονός πως ο μεγάλος της γιος δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί τον ερχομό του δεύτερου, η Φαίη Σκορδά θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική της εξομολόγηση. H παρουσιάστρια του ANT1 αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τις ανησυχίες που είχε η ίδια για το πως θα μπορέσει να μοιράσει και να εξισορροπήσει την αγάπη της ανάμεσα στα δυο παιδιά.

«Ακούγοντας αυτή την ιστορία σκεφτόμουν πως ήμουν και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Δημήτρη και μια μέρα πριν πάω να γεννήσω, τι είχα πει στον Γιάννη. Ακόμα και όταν έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος, ο νους μου ήταν ο Γιάννης. Και μετά όλα μπαίνουν σε ένα ρυθμό και μια σωστή βάση….. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Μου είχε πει η μαμά μου “σκέψου πως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οικογένειες με πολλά παιδιά. Τι συζητάς και τι αγχώνεσαι για το δεύτερο. Θα μπουν όλα στη σειρά τους» είπε η Φαίη Σκορδά. Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και τι έκανε το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει τον μικρό της γιο.

«Θυμάμαι μια μέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη, ήμασταν στο Mega και κάναμε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είχα μια κοιλιά τεράστια, μιλούσε ο Γρηγόρης και εγώ δε μπορούσα να αναπνεύσω. Έλεγα θα γεννήσω μπροστά του… Και μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου για το δεύτερο παιδί, είχα μπει μέσα στο κρεβατάκι του Γιάννη και κοιμήθηκα μαζί του. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Μετα τα θυμάσαι και τα λες».



Ειδήσεις σήμερα: 

Αμερικανικές εκλογές: Πέρασε μπροστά ο Μπάιντεν στην Τζόρτζια - Αν την πάρει, δεν χρειάζεται τη Νεβάδα!

Lockdown: Τρέχουν να προλάβουν το κλείσιμο των καταστημάτων οι Αθηναίοι - Μεγάλες ουρές

Ληστεία στη Βούλα: Ουκρανοί μπράβοι οι ληστές του Ουκρανού βιομήχανου - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης