Τριαντάφυλλος και J2US: H Σταυροπούλου έκανε ανούσιο χιούμορ

Τριαντάφυλλος και J2US: H Σταυροπούλου έκανε ανούσιο χιούμορ

Ο τραγουδιστής μιλάει για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου

Triantafyllos
Ο Τριαντάφυλλος μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το J2US μίλησε για την εμπειρία του στο μουσικό σόου εκφράζοντας τα παράπονά του. Ο τραγουδιστής απάντησε στο αιχμηρό σχόλιο της παρτενέρ του, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Σταυροπούλου που ξεκίνησε κάνοντας ανούσιο χιούμορ, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, αποκαλώντας τον «Γαρύφαλλε», ενώ είπε και για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δε γνώριζε την ενεργή πορεία του στο χώρο του τραγουδιού, τα τελευταία χρόνια.

Περίμενες ν’ αποχωρήσεις τόσο γρήγορα;
Ναι, το περίμενα, αφού, εξ’ αρχής μου είχαν δώσει την πιο αδύναμη φωνητικά παίκτρια, την πιο αδύναμη celebrity, ενώ οι άλλοι είναι ηθοποιοί, γνωστοί, πραγματικοί celebrities. Εγώ πήρα κάποια που ήταν μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι, το “My Style Rocks”, δεν την ήξερε ο κόσμος. Καλό παιδί ήταν, δούλευε, αλλά ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια, γιατί όλοι οι άλλοι ήταν πολύ γνωστοί.

Την γνώρισε το κοινό μέσα από το “My Style Rocks”, για την ευθύτητα και τον αυθορμητισμό της, μιλούσε άνετα, “χύμα”.
“Χύμα” μπορεί να τα λέει οποιοσδήποτε άνθρωπος… άμα της αρέσει αυτό… Εγώ συνεργάστηκα για δύο εβδομάδες μαζί της, κι από εδώ και πέρα ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. Δεν ασχολούμαι, αυτό ήταν για λίγο καιρό, έχω την οικογένειά μου, τη δουλειά μου, το τρέξιμό μου, αυτό ήταν για λίγο. Δεν θ’ ασχοληθώ ξανά με οποιαδήποτε Ευρυδίκη.

Είχες λόγο σε ό,τι αφορά την παρτενέρ σου ή η παραγωγή την ορίζει χωρίς να ερωτηθείς;
Όχι, δεν είχα, μου είχαν πει ότι θα ήμουν μ’ αυτήν.

Η παρτενέρ σου στο σόου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο: “Δε μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι. Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα, φιλάκια Γαρύφαλλε”.
Ο κόσμος κρίνει, δεν έχω να πω κάτι. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε, αλλά κρίνει κι ο Θεός, κι από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα στον κόσμο είναι η αδικία, οπότε… Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το να αλλάζεις το όνομα σε κάποιον και να παίζεις μ’ αυτό… Κάποια στιγμή θα πάει μπούμερανγκ.

Εννοείς ότι δεν είναι δίκαιο να μιλάει κάποιος για σένα, να κάνει κατάχρηση της πρόσφατης και προσωρινής δημοσιότητας που έχει πάρει από το τηλεοπτικό παιχνίδι παρουσίασης “My Style Rocks”;
Αυτό, πήρε δημοσιότητα 5 λεπτά, οκ, μπράβο, με γεια μας, με χαρά μας.

Βρίσκεσαι στον χώρο του τραγουδιού περισσότερα από 20 χρόνια… Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να “παίζει” με το όνομά σου.
Είμαι από τα 17 μου, βρίσκομαι στον χώρο 26 χρόνια… Είμαι 43 χρονών. Ναι “παίζει” με το όνομά μου, δεν πειράζει, αλλά αυτά έπρεπε να έρθει να τα πει μπροστά μου, τα γράφει στο ίνσταγκραμ, από το σπιτάκι της κι από τον καναπέ. Άμα είναι τόσο άνετη κι ευθύς, κι έχει αυτή τη δύναμη, να πει μπροστά μου: “Γαρύφαλλε και κομπλεξικέ”. Μέσα από ένα κομπιούτερ κι ένα τηλεκοντρόλ, με κλειστές τις πόρτες στο σπιτάκι σου, λες ό,τι θέλεις. Το θέμα είναι να πας μπροστά στον άλλον “face to face” να του τα πεις. Έλα… Όπως εγώ βγήκα και σε υπερασπίστηκα με όλη μου την αγάπη και τη δύναμη στο παιχνίδι, που ήσουν η πιο άφωνη, αλλά ποτέ δεν είπα κάτι κακό για σένα, κι εσύ το συνεχίζεις… οκ… πάμε…

Οπότε γίνεται για μια προσωρινή δημοσιότητα η οποία στηρίζεται πάνω στο όνομά σου;
Μπορεί να θέλει να το εκμεταλλευτεί κι άλλο το κορίτσι… Αν είμαι εγώ αυτός που θα την βοηθήσει να πάει μπροστά με το να αλλάζει το όνομά μου και να λέει τέτοια πράγματα, εντάξει, μακάρι να πάει μπροστά και να κάνει κάποια πράγματα, θα έχω κάνει πάλι άλλη μια καλή πράξη στη ζωή μου.

Επίσης “Γαρύφαλλε” σε αποκάλεσε και η Βίκυ Σταυροπούλου.
Όλα από εκεί ξεκίνησαν… Αυτό δεν το περίμενα από τη Βίκυ, πραγματικά, τη θεωρώ αξιόλογη γυναίκα και άνθρωπο, αυτό ήταν λάθος, χιούμορ ανούσιο, δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Της εύχομαι να είναι καλά, κι εκείνη και το παιδί της, που ξεκίνησε την καριέρα της σαν παρουσιάστρια.

Την έχεις δει τη κόρη της στην τηλεόραση;
Δεν την έχω δει, μόνο στιγμιότυπα. Στα νέα παιδιά δίνω την ευχή μου. Η Βίκυ έχει περάσει στον κόσμο, σα μια καλή γυναίκα με καλό χαρακτήρα, με αυτό που έκανε έδειξε κάτι διαφορετικό. Εγώ προχωράω στα μπακάλικα, στα cafe, εδώ κι εκεί… Έχει πέσει στα μάτια του κόσμου, γιατί το έκανε χωρίς λόγο, το να πει “Γαρύφαλλε…”, είναι λάθος.

Μήπως ήταν ένα τηλεοπτικό κόλπο, ώστε να δημιουργηθεί ίντριγκα για χάρη της τηλεθέασης;
Ναι, εντάξει, στο πρώτο τηλεοπτικό κόλπο, δεν ήξερε η κυρία Βανδή ότι τραγουδάω συνέχεια, ότι είμαι ενεργό μέλος, κι ότι εδώ και 10 χρόνια, γίνεται χαμός και πανικός όπου εμφανίζομαι, δεν ήξερε η Βίκυ το όνομά μου, βγήκε στην πορεία… Οπότε αν έμενα και στο τρίτο live, πιστεύω ότι θα έλεγαν ότι φταίω εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα, τον έφερα από την Κίνα. Ειδήσεις σήμερα:


GNTM - Spoiler: Νέο ζευγάρι στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: «Οι χειρουργικές μάσκες προκαλούν καρκίνο»

Η Κιάρα Φεράνι ποζάρει τόπλες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης