Big Brother - Παναγιώτης: «Όλοι έχουμε δει το βιντεάκι το... νινί σέρνει καράβι»

Big Brother - Παναγιώτης: «Όλοι έχουμε δει το βιντεάκι το... νινί σέρνει καράβι»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τη σχέση του με τη Χριστίνα Ορφανίδου και την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

bbpanagiotis
Τον... δίδυμο Παναγιώτη Βαρουξή, o οποίος αποχώρησε από το «Big Brother» στο live της Παρασκευής, υποδέχτηκε στο «Love it» η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για όσα έζησε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», τη αποχώρησή του, αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χριστίνα Ορφανίδου.

«Μου ήρθε κρυάδα με την αποχώρησή μου, δεν το περίμενα. Τη Χριστίνα δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα να έχω ένα άτομο κοντά μου. Ποτέ δεν είχα πει τι να ψηφίσει. Λέει κάποια ψεματάκια. Δεν έχω πει σε κανέναν τι να ψηφίσει. Ειδικά για την Άννα Μαρία. Την Άννα Μαρία τη στηρίζω φουλ. Στηρίζω τον αδερφό μου και την Άννα Μαρία.

Με τη Χριστίνα ήρθαμε κοντά. Όλοι έχουμε δει το βιντεάκι το νινί σέρνει καράβι. Και ουσιαστικά εγώ ήμουν το καράβι της. Την έβαλε η Σοφία. Χρησιμοποιήθηκα από τη Χριστίνα. Με προσέγγισε για στρατηγικούς λόγους. Η Σοφία ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Το σταμάτησα όταν είδα πως προσπαθούσε να με επηρεάζει για άλλα άτομα που είχα δίπλα μου. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος. Με άφησε τελευταίο και με το που είπε το όνομα Χριστίνα μου βγήκε όλη η πίεση» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Δείτε όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Big Brother στα παρακάτω βίντεο:








Ειδήσεις σήμερα:

Οι «σύμμαχοι» του Ερντογάν: Ποια καθεστώτα στηρίζουν τον «ιερό πόλεμο» του Τούρκου προέδρου;

Τοπικό lockdown σε Θεσσαλονίκη - Σέρρες για 14 μέρες

Με ελάχιστη μηνιαία δόση €50 η αποπληρωμή χρεών στα ταμεία λόγω κορωνοϊού - Νέα τροπολογία Βρούτση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης