O Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

O Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στο πλευρό του τραγουδιστή ο Νίκος Κοκλώνης και η Βικτώρια Χαλκίτη

Triantafyllos
O κακός χαμός έχει γίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατηγόρησε τον πρώην παρτενέρ της στο J2US για απόπειρα ξυλοδαρμού. Ο Τριαντάφυλλος μέσω του δικηγόρου του ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της αν εκείνη δεν του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «άδειασε» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και φανερά στενοχωρημένος με δάκρυα στα μάτια, είπε:

«Θέλω να τα βγάλω όλα από μέσα μου. Αυτό είναι σαν καρκίνος… Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, δεν πήγα να πολεμήσω. Αν κάποιος θέλει να γίνει γνωστός, γιατί να το κάνει με χτυπήματα κάτω από τη μέση σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Αν σε είχαν δείρει δεν θα πήγαινες κατευθείαν στην παραγωγή και να το καταγγείλεις στην αστυνομία;

Αν την είχα δείρει την Τρίτη, πώς ήρθε μαζί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε; Αφού με άδειασε στον αέρα, της είπα ότι δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου, δεν θέλω καν να ξανασχοληθείς μαζί μου. Τόσοι άνθρωποι ήταν εκεί, δεν θα υπήρχαν μάρτυρες αν την είχα χτυπήσει;».

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε για το θέμα: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι της μίλησε απότομα. Δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Και η Βικτώρια Χαλκίτη από την πλευρά της, διέψευσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.




Ειδήσεις σήμερα:

Big Brother: Διάλογοι πεζοδρομίου ανάμεσα σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη

GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες

Κορωνοϊός: Στον «αέρα» οι χειμερινοί τουριστικοί προορισμοί - Tι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης