Ο Τριαντάφυλλος θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ο Τριαντάφυλλος θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του διευκρίνισε ότι θα αποσύρει την καταγγελία μόνο αν η πρώην παρτενέρ του στο μουσικό σόου του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη

J2US-Euridikh-Papadopoulou-Triantafyllos1
Στα χαρακώματα φαίνεται πως είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος. Η συνεργασία τους στο J2US τερματίστηκε με τον πιο άδοξο και επεισοδιακό τρόπο καθώς όπως είναι ήδη γνωστό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δύο ημέρες μετά την αποχώρησή της από το J2US, μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, κατήγγειλε τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού και bullying.

Σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του απαντά στις κατηγορίες που δέχεται ο πελάτης του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής κινείται ήδη νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και τόνισε πως τα όσα υποστηρίζει δεν ισχύουν.

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει υποστεί αυτό το πράγμα και να μην κάνει μήνυση επί τόπου. Ο κ. Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αντιθέτως, οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, όσο και σε αποζημίωση. Τίποτα από τα όσα λέει δεν ισχύουν. Η Ευρυδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Είναι απλή λογική. Δεν επικοινωνήσαμε με την πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Θα κάνουμε το εξώδικο. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εφόσον η συγγνώμη θα είναι δημόσια, η καταγγελία θα αποσυρθεί», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Ο Τριαντάφυλλος κινείται νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου


Δείτε βίντεο: Ο Τριαντάφυλλος θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ο Τριαντάφυλλος θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου


Ειδήσεις σήμερα:

Big Brother: Διάλογοι πεζοδρομίου ανάμεσα σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη

GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες

Κορωνοϊός: Στον «αέρα» οι χειμερινοί τουριστικοί προορισμοί - Tι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης