Αγγελική: To δίλημμα και η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της

Αγγελική: To δίλημμα και η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της

Όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του Alpha

aggeliki5
Η απόφαση της Αγγελικής και του Μιχάλη να ανακοινώσουν σε όλους πως είναι επίσημα ζευγάρι φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Αργυρού.

Μάλιστα, ο Νικόλας και ο Δημήτρης ζητούν την άμεση απόλυση του Μιχάλη. Η Αγγελική μαθαίνει την επιθυ­μία τους και αμέσως ενημερώνει τον αγαπημένο της προκειμένου να βρουν μία λύση. Ωστόσο, η αντίδραση του Μιχάλη την αιφνιδιάζει. Της προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω τους, να φύγουν από τη φάρμα μαζί και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από όλα όσα τους πληγώνουν και φέρ­νουν σε εκείνη άσχημες αναμνήσεις. Οι εξελίξεις, όμως, θα τους προλάβουν.

Στο κτήμα της οικογέ­νειας πραγματοποιείται ένα μεγάλο πάρτι. Σε αυτό ο Νικόλας χάνει τον έλεγχο και πίνει πολύ ακόμη μία φορά. Ο νεαρός δεν είναι καλά και ζητάει την Αγγελική. Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί, ύστερα από τηλεφώ­νημα του Αποστόλη, ο Νικόλας προβαίνει σε μια ανα­πάντεχη αποκάλυψη. Με μισόλογα της αποκαλύπτει πως ο ίδιος, ο Παύλος και ο Δημήτρης έκαναν στο παρελθόν κάτι πολύ άσχημο σε ένα κορίτσι.


Η Αγγελική αντιλαμβάνεται πως μιλάει για τον βιασμό της και σοκάρεται. Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη έρχε­ται όταν ο Νικόλας της εξομολογείται πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τί­ποτα για αυτό το περιστατικό. Τότε η Αγγελική ξαφνιάζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους τέσσερις άντρες που τη βίασαν εκείνο το μοιραίο βράδυ. Όλα ανατρέπονται ακόμη μία φορά, κα­θώς η Αγγελική συνειδητοποιεί πως άδικα τον άφησε να καταστραφεί οικονομικά.

aggeliki6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης