230 αρνητικά τεστ Κορωνοϊού στην παραγωγή του Just The 2 Of Us

230 αρνητικά τεστ Κορωνοϊού στην παραγωγή του Just The 2 Of Us

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη και οι επόμενες κινήσεις του.

kokloni
Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, ενημέρωσε την εταιρεία παραγωγής Barking Well πως το τεστ κορωνοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί προληπτικά μετά από έντονους πονοκεφάλους είχε βγει θετικό. Όπως τους εξήγησε δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα μέχρι τότε. Η είδηση κινητοποίησε αμέσως τον Νίκο Κοκλώνη να υποβάλλει σε τεστ το σύνολο των εργαζομένων και συνεργατών της εταιρείας, και όχι μόνο την ομάδα που είχε συγκεντρωθεί από χθες το πρωί για γυρίσματα και φωτογράφηση και θα έκανε έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο τεστ, ενώ αμέσως ακυρώθηκαν τα γυρίσματα και οι πρόβες για αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή με την Πηγή Δεβετζή το προηγούμενο διάστημα μπήκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό για το απαραίτητο διάστημα με σκοπό να κάνουν μέσα στις επόμενες ημέρες επαναληπτικό τεστ. 

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης πριν από λίγο στο instagram του, τα 230 τεστ για τον COVID που έγιναν στους συνεργάτες του είναι όλα αρνητικά. «Σε ένα μουδιασμένο Σαββατοκύριακο, υπάρχει και μια πολύ καλή είδηση.

Μέχρι τώρα 230 τεστ για τον COVID είναι όλα αρνητικά. Συνεχίζουμε γερά και δεν είμαστε Just The 2 Of Us, αλλά όλοι μαζί ένα!». Σύμφωνα με πληροφορίες, το επαναληπτικό τεστ για το σύνολο παικτών και συντελεστών θα γίνει στις αρχές της εβδομάδας και εφόσον βγουν όλα αρνητικά, η ομάδα του σόου θα μπει για τζενεράλε την Παρασκευή με στόχο το Σάββατο το σόου να είναι κανονικά live στον αέρα όπως ήταν προγραμματισμένο. Μέχρι τότε γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων. Όσον αφορά στη συμμετοχή της Πηγής Δεβετζή πρόκειται να αντικατασταθεί, ενώ πιθανότατα η απόφαση για το νέο πρόσωπο θα οριστικοποιηθεί σήμερα.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης