J2US: Οι πρώτες δηλώσεις των έξι ζευγαριών του show

J2US: Οι πρώτες δηλώσεις των έξι ζευγαριών του show

H κάμερα της εκπομπής “Ελα Χαμογέλα”  βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης των συμμετεχόντων 

just2us
Το J2US έχει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και οι συμμετέχοντες είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα και να εκπλήξουν τους κριτές και τους τηλεθεατές με τις φωνητικές τους ικανότητες.

H κάμερα της εκπομπής “Ελα Χαμογέλα”  βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης των συμμετεχόντων και ο δημοσιογράφος μίλησε με 6 από τα ζευγάρια που θα λάβουν μέρος στο μουσικό show, τα οποία είναι:

Γωγώ Τσαμπά-Θανάσης Πασσάς
Λευτέρης Πανταζής -Ζωή Δημητράκου
Ηλίας Βρεττός -Ραχήλ Μακρή
Χριστίνα Σάλτη -Αλέξης Παππάς
Ζωζώ Σαπουντζάκη- Γιάννης Αθητάκης
Πέννυ Μπαλτατζή-Αντώνης Λουδάρος

Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε ότι η παρτενέρ του “το έχει” με το τραγούδι και πιστεύει ότι θα φτάσουν μακριά, γιατί εκείνη συμπεριφέρεται όπως ένας αθλητής που πάει για ρεκόρ. Η Ζωή Δημητράκου από την άλλη έχει άγχος επειδή δεν είναι τραγουδίστρια. Όπως είπε, οποιοσδήποτε θα ήθελε να είναι στη θέση της, δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή.

Η Χριστίνα Σάλτη και ο Αλέξης Παππάς πιστεύουν ότι θα διδάξει ο ένας τον άλλον πράγματα. Η Γωγώ Τσαμπά και ο Θανάσης Πασσάς, είναι σίγουρα το πιο εναλλακτικό ζευγάρι του διαγωνισμού. Οι ίδιοι χαίρονται για τη συνεργασία τους κι εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε στη σκηνή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Αντώνης Λουδάρος θέλουν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική φωνή, ανέφερε χαρακτηριστικά: “έχουμε έρθει για να διασκεδάσουμε και το έχουμε ανάγκη, επειδή έχουμε πιεστεί πάρα πολύ. Έχουμε κλειστεί πάρα πολύ στον εαυτό μας με όλο αυτό που συμβαίνει και χρειαζόμαστε λίγη χαρά.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ραχήλ Μακρή δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη. Ο τραγουδιστής δήλωσε: “όσο περίεργο κι αν ακούγεται τα έχουμε βρει μεταξύ μας και περνάμε πολύ ωραία”, και η πολιτικός ανέφερε ότι της αρέσει η κριτική επιτροπή.

Κλείσιμο
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δέχτηκε αμέσως την πρόταση για το J2US: “είπα το ναι χωρίς να το σκεφτώ. Θα περάσουμε πολύ ωραία. Ο Γιάννης πάνω απ’ όλα είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ο Γιάννης Αθητάκης από την πλευρά του ανέφερε: “Η κυρία Σαπουντζάκη είναι ένας θρύλος. Έχει δώσει σε όλους μας πολλές χαρές και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε”.

Δείτε το βίντεο:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης