Ο Χατζηγιάννης αποκαλύπτει τα μυστικά του

Ο Χατζηγιάννης αποκαλύπτει τα μυστικά του

Πώς κυνήγησε τη Ζέτα, τι απαντάει στον Χρήστο Λούλη, πώς είναι σαν άνθρωπος, πώς γράφει τραγούδια…

 Ο Χατζηγιάννης αποκαλύπτει τα μυστικά του
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο ραδιοσταθμό Sfera 102,2 και τη Ναταλία Γερμανού.

Μιλώντας για τον έρωτά του με τη Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ότι ήταν κάτι που μπήκε στη ζωή του ανέλπιστα και ξαφνικά και γι’ αυτό είναι και τόσο ωραίο:«Δεν είμαι άνθρωπος που έμπαινε σε τέτοιες σκέψεις. Δεν με ενδιέφερε. Είχα μάθει να ζω διαφορετικά, με μια ζωή πολύ αφιερωμένη στη δουλειά και στον επαγγελματικό τομέα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Και ξαφνικά κάτι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα. Ούτε το περίμενα, ούτε μου έλειπε».


Κλείσιμο



Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην αρχή τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία! «Νομίζω ότι εγώ περισσότερο λειτούργησα ώστε να ξεκινήσει αυτό και ήταν από δική μου πρωτοβουλία» είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας ότι η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στον ίδιο.

Οσο για την απόφαση να μιλήσουν ανοιχτά με τη Ζέτα για το δεσμό τους; «Σε αυτή την περίπτωση πάντα ισορροπείς μεταξύ δύο πραγμάτων: Από τη μία, να μην παρεξηγηθείς ότι κρύβεσαι χωρίς λόγο και παίζεις κυνηγητό και, από την άλλη, να μην υπερεκτεθείς και κατηγορηθείς ότι προβάλλεις τη ζωή σου για να υποστηρίξεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Όλο αυτό είναι πολύ καινούριο στη ζωή μου και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. (…) Εδώ υπάρχει κάτι αγνό, κάτι ουσιαστικό και πολύ όμορφο, και θέλουμε να το διαφυλάξουμε, να το προστατεύσουμε, και στην προσπάθεια αυτή δεν ξέρω αν έχουμε κάνει κάποια λάθη, αλλά όλα έγιναν με πολύ αγνές προθέσεις, γιατί υπάρχει μία πραγματικά ωραία κατάσταση».

Ερωτηθείς αν του άρεσε η Ζέτα ως ηθοποιός απάντησε εύκολα: «Πολύ! Ανέκαθεν!», ενώ σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη συμβία του από τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη: «Τα θεωρώ αντιδεοντολογικά. Η τέχνη θέλει μια τιμιότητα, μια μετριοφροσύνη και ένα ήθος που δεν μαθαίνονται στις σχολές και στα πανεπιστήμια. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και, όταν κάποιος ξεχωρίζει, ειδικά σε αυτούς τους χώρους, οι πρώτοι που του επιτίθενται είναι κάποιοι συνάδελφοί του που δεν μπορούν να το αντέξουν. Είναι κάτι που ζούμε σε επανάληψη στη δουλειά αυτή, οπότε βρίσκω και μια λογική σε όλο αυτό — χωρίς να το κατανοώ και χωρίς να το αποδέχομαι σε καμία περίπτωση». Όταν η Ναταλία τον ρώτησε αν θα έλεγε κάτι στον Χρήστο Λούλη αν τον συναντούσε τυχαία έξω, ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε: «Ε, δεν νομίζω! (…) Πιστεύω ότι το θέμα πήρε κάποιες διαστάσεις που δεν ικανοποιούν κανέναν. Νομίζω ότι είναι ένα πράγμα που παρατράβηξε, χωρίς να υπάρχει πραγματική και βάσιμη αιτία. (...) Νομίζω ότι η Ζέτα δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για οτιδήποτε. Της πάνε πολύ καλά τα πράγματα και το μέλλον είναι όλο δικό της».

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, δήλωσε ότι στη ζωή του περισσότερο έχει πληγώσει παρά πληγωθεί: «Νομίζω ότι το έχω κάνει εγώ. Δεν θυμάμαι να έχω υποστεί ένα γερό σοκ από μια σκληρή αλήθεια ή από ένα καλό ψέμα. Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές το έκανα εγώ, απλά όσες φορές το έχω κάνει, το έχω μετανιώσει». Αναγνώρισε δε ότι δεν έχει ζητήσει τις συγγνώμες που θα έπρεπε αλλά παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος: «Υπάρχει πάντα χρόνος να αποκαταστήσεις τα λάθη σου, ε;».

Αναφερόμενος στην καριέρα του δήλωσε πως νιώθει ότι δεν έχει αγγίξει την κορυφή: «Η κορυφή δεν ανήκει σε κανέναν, είναι κάτι παροδικό. Ελπίζω πάντα να βρίσκομαι ένα βήμα κάτω από αυτό για να έχω κάτι να περιμένω κάτι να προσδοκώ. Και σημασία στην δουλειά μας έχουν άλλα πράγματα. Όπως η σταθερή πορεία η οποία ολοκληρώνεται μέσα από άλλες διαδικασίες. Διάρκεια σημαίνει καθιέρωση, διαχρονικότητα. Και σημαίνει ότι μετράς και όχι μόνο στο παρόν αλλά μετράς και στα επόμενα χρόνια. Αντέχεις στον χρόνο».

Αποκάλυψε δε πως στο παρελθόν είχε νιώσει πιεσμένος σε σημείο να τα παρατήσει: «Ένιωσα κάποιες φορές τρομερά πιεσμένος, σε σημείο που ήθελα να κάνω πολύ λιγότερα πράγματα, να μην κάνω σχεδόν τίποτα για να αισθανθώ καλά και ήρεμα σε αυτό που κάνω. Γιατί δεν ήθελα να νιώθω ότι δουλεύω σε έναν χώρο που είναι καταπιεστικός. Νομίζω ότι είναι επιλογή δική μας. Θα πρέπει να απέχεις, να μην δίνεις συνεντεύξεις, να προβάλλεσαι λιγότερο, να αναλαμβάνεις λιγότερες υποχρεώσεις. Όταν όμως κάνεις πρωταθλητισμό και διεκδικείς την πρώτη θέση πρέπει αναγκαστικά να μπεις σε αυτό το παιχνίδι και δεν είναι πάντα όμορφο και γαλήνιο, και έχει τις αναταράξεις του. Είναι δύσκολος χώρος. Είναι χώρος με παγίδες, έχει ωραία βιτρίνα και πολύ περίεργο backstage. Αν έχεις αντοχές τα μαθαίνεις όλα».

 Και μπορεί στις φαν του να μοιάζει τέλειος αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει τα ελαττώματά του: «Ελαττώματα έχω εντοπίσει αλλά τα έχω αποδεχθεί αφού δεν μπορούν να αλλάξουν. Είμαι αρκετά ασυνεπής, ζηλιάρης αλλά μερικές φορές το θεωρώ προτέρημα. Έχω αρκετό εγωισμό αρκετές φορές και δεν στρίβω εύκολα αλλά είναι κάτι που το δουλεύω και προσπαθώ να το αλλάξω τώρα. Πολιτισμένος καβγάς δεν υπάρχει».

 Τέλος μίλησε για την καλλιτεχνική δημιουργία και πώς νιώθει όταν γράφει τραγούδια: «Η δημιουργία δεν έχει να κάνει με την κυκλοφορία δίσκου. Είναι μία πορεία που δεν σταματά. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρω την κιθάρα και να καθίσω στο πιάνο και να γράψω κάτι.(…) Είναι κάτι που δεν πρέπει να συνδέεται με την κυκλοφορία δίσκων. Αυτό λυτρώνει εμένα».

Είναι δε χαρακτηριστικό πως αυτή την περίοδο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης δημιουργικότητας. Η πανέμορφη μούσα του τον εμπνέει καθημερινά, γεγονός που θα απολαύσουν όλοι οι φαν του τραγουδιστή με τα νέα ερωτικά κομμάτια που έγραψε για τη γυναίκα της ζωής του λίγες ημέρες πριν τη Γιορτή των Ερωτευμένων. Οσο για τα νέα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι αναγνώστες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα θα μπορούν να τα απολαύσουν κατ’ αποκλειστικότητα με το φύλλο αυτής της Κυριακής, αφού αποτελούν μέρος της πολύ μεγάλης προσφοράς που ξεκινάει με το σύνολο της δισκογραφίας του αγαπημένου τραγουδιστή!


Πηγή Yupi.gr

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης