Big Brother: Συγκινήθηκε ο Γκουντάρας με τα λόγια του Μικρούτσικου

Big Brother: Συγκινήθηκε ο Γκουντάρας με τα λόγια του Μικρούτσικου

Ο γνωστός δημοσιογράφος συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από πάρα πολλά χρόνια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

gountaras1
Στο live του Big Brother βρέθηκε απόψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από πάρα πολλά χρόνια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η συνάντησή τους στην έναρξη του live ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, καθώς αναφέρθηκαν σε δύο συνεργάτες τους από τα παλιά που έχουν “φύγει” από τη ζωή.

«Ο Γρηγόρης νομίζω ότι ξεκίνησε με δικές μου εκπομπές. Μαζί, δυστυχώς, με τον αδικοχαμένο Άγγελο Φώσκολο ήταν ένα ντουέτο, δυο παιδιά τζιμάνια, καταπληκτικά πραγματικά. Ο Γρηγόρης ξέρει τα συναισθήματά μου και ο Άγγελος μοναδικός, δυστυχώς τον χάσαμε. Όπως χάσαμε και την πρώτη φωνή του Big Brother, τον χάσαμε δυστυχώς.

Αυτή τετράδα που λέμε, ο Γρηγόρης είναι μια χαρά, εγώ παραλίγο… Γρηγόρη, κράτα γερά γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Εγώ τη συμμετοχή μου την αφιερώνω στη μνήμη αυτών των δύο παιδιών και κυρίως του Κώστα Μαράντου που είναι η φωνή του Big Brother, αξεπέραστη, μοναδική…», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, από την πλευρά του, απάντησε: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με τιμούν πολύ τα λόγια σου. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και για σένα Χάρη και για σένα Ανδρέα γιατί σε βλέπω γερό, δυνατό και μάχιμο τηλεοπτικά. Και αυτό ήθελα να το δω και είναι μεγάλη μου χαρά και σας ευχαριστώ που με καλέσατε εδώ».

Big Brother: Συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τα λόγια του Μικρούτσικου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης