Ο Ηρακλής του GNTM σε video clips της Φουρέιρα και των Alcatrash

Ο Ηρακλής του GNTM σε video clips της Φουρέιρα και των Alcatrash

Θεωρείται ήδη από πολλούς ως φαβορί για τη νίκη

iraklisgntm
Μπορεί ο Ηρακλής Τσουζίνοβ να έχει κλέψεις τις καρδιές και τις εντυπώσεις στο GNTM, ωστόσο, τον έχουμε δει στις οθόνες μας πριν τον διαγωνισμό μοντέλων, καθώς έχει εμφανιστεί σε video clips της Ελένης Φουρέιρα και των Alcatrash. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Νέα Γουινέα, ο κούκλος νεαρός θεωρείται ήδη από πολλούς ως φαβορί για τη νίκη.

Πριν μπει στο GNTM, ο Ηρακλής είχε παίξει στο music video «Sirens», τη συνεργασία κορυφής της Ελένης Φουρέιρα με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο ράπερ Kaan. Το «Sirens», που κυκλοφόρησε από την Panik Records τον περσινό Απρίλιο, είναι επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics και «σάρωσε» σε digital streams και YouTube views παγκοσμίως.


KAAN feat. Snoop Dogg, Eleni Foureira - Sirens - Official Music Video


Λίγους μήνες πριν τον δούμε στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, ο Ηρακλής είχε πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μία επιτυχία, αυτή τη φορά για το συγκρότημα Alcatrash, που επίσης κυκλοφόρησε από την Panik Records. Συγκεκριμένα, έπαιξε στο video της ερωτικής μπαλάντας «Σα Να Σ’ Αγαπάω», όπου, μάλιστα, έχει διαφορετικό hair look.


Alcatrash - Σα Να Σ' Αγαπάω - Official Music Video
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης