The Bachelor - Spoiler: Η ιστορία της Μαγδαληνής που συγκλονίζει και η αντίδραση της Έλενας

The Bachelor - Spoiler: Η ιστορία της Μαγδαληνής που συγκλονίζει και η αντίδραση της Έλενας

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα βγει ραντεβού με τη Μαγδαληνή αλλά δεν θα είναι ένα ρομαντικό ραντεβού 

thebachelorspoiler
Στο «Τhe Bachelor» οι ανατροπές δεν έχουν τέλος. Στο σημερινό επεισόδιο ο Παναγιώτης θα ζητήσει σε ραντεβού τη Μαγδαληνή, προς έκπληξη όλων των υπόλοιπων που μέχρι πρότινος δεν τη θεωρούσαν «απειλή». Όσο εκείνη λείπει με τον Παναγιώτη, οι άλλες κοπέλες στοιχηματίζουν πως ούτε θα τη φιλήσει, ούτε θα της προσφέρει τριαντάφυλλο.

Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή εντωμεταξύ, βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένει ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύεται πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα.

Η Μαγδαληνή επιστρέφει στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα έχουν συμβεί - συνεχίζει να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Κάποιες συγκινούνται, κάποιες άλλες όμως συνεχίζουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.

Δείτε την αντίδραση της 38χρονης Έλενας:

The Bachelor | Sneak Preview Επ. 4 | Τετάρτη 22:00


Η ανατροπή έρχεται όταν ο Παναγιώτης εισβάλει στη βίλα το βράδυ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των κοριτσιών της προσφέρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. Η Μαγδαληνή θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλες αναταράξεις στις ισορροπίες μέσα στη βίλα.

Δείτε το τρέιλερ: 

Κλείσιμο
The Bachelor | Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή 22:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης