Λάκης Γαβαλάς: Είμαι ένα άτομο θεατρικό στη ζωή μου

Λάκης Γαβαλάς: Είμαι ένα άτομο θεατρικό στη ζωή μου

Ο επιχειρηματίας μιλάει για τη συμμετοχή του στο «Κλουβί με τις τρελές»

Lakis_Gavalas
Ο Λάκης Γαβαλάς είναι πολυάσχολος και με ότι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Αυτή την περίοδο έχει ρίξει όλο του το βάρος στη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει το «Κλουβί με τις τρελές». Ο ίδιος μίλησε για αυτήν την εμπειρία, το «My Style Rocks» αλλά επισημαίνει και την αντίθετη άποψη που έχει σε σχέση με τη νέα σειρά που θα ξεκινήσει για τη δολοφονία του Gianni Versace.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας στο θέατρο και πώς βιώνετε το ρόλο;
Η πρόταση μου έγινε γιατί είμαι ένα άτομο θεατρικό στη ζωή μου και έχω μια άνεση στην επικοινωνία με τον κόσμο, παρόλο που δεν είμαι ηθοποιός – δεν ήμουν. Τώρα, σε αυτό το τρίμηνο, με τις πρόβες, έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής, χορού και υποκριτικής. Βρίσκομαι σε ένα στάδιο που εκπαιδεύομαι.

Στο «My Style Rocks» η συμμετοχή σας φέτος είναι ως guest κριτής. Αυτή ήταν μια απόφαση που εσείς επιλέξατε;
Ήταν να μη συμμετέχω καθόλου, γιατί είχα επιλέξει να κάνω μια αναβάθμιση στη ζωή μου. Επέλεξα να κάνω το θέατρο γιατί περιείχε παιδεία και μάθηση. Με το να γίνομαι μαθητής, κάθε τόσο στη ζωή μου, έρχομαι πίσω στα πράγματα και προσπαθώ σαν να είναι η αρχή. Αυτό με αναζωογονεί, με κάνει να αισθάνομαι νέος που ξεκινά τώρα καινούριες εμπειρίες. Είπα, επομένως, στην παραγωγή ότι δεν θα μπορέσω να είμαι κριτής φέτος, επειδή θα είχαμε θέατρο. Με αυτήν την έννοια, λοιπόν, θα μπορούσα να είμαι στο My Style Rocks μόνο ως guest κριτής. Άλλωστε, ήταν επιθυμία του κοινού και του καναλιού να συμμετέχω ξανά, μετά την επιτυχημένη παρουσία μου την περασμένη σεζόν.

Ξεκινάει σειρά για τη ζωή και τη δολοφονία του Gianni Versace, θα θέλατε να μας πείτε κάποια λόγια για αυτήν τη σπουδαία προσωπικότητα;
O Gianni Versace ήταν γνωστός μου. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένας παρθένος άνθρωπος, ο οποίος δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έπαιρνε βαρβιτουρικά. Λείπει πραγματικά από το στερέωμα της μόδας. Δυστυχώς, δολοφονήθηκε, ενώ οι στόχοι προορίζονταν για άλλους. Δεν συμφωνώ που η οικογένειά του εμπορεύεται τη ζωή του. Είμαι κατά στο να κάνεις φιλμ τη ζωή ενός ανθρώπου και αν την περιορίζεις σε κάποια στάνταρ του σκηνοθέτη και του παραγωγού. Αν ήμουν η οικογένειά του, δεν θα άφηνα να γίνει αυτό το φιλμ. Τις πραγματικές στιγμές του καλού ή του κακού ανθρώπου δεν τις βλέπεις μέσα από ένα φιλμ.

Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Ιανός: Αγωνία για τους τρεις αγνοούμενους στην Καρδίτσα

Κάτια Ζυγούλη για GNTM: Kατάλαβα ότι δεν είχα θέση εγώ εκεί

Κορωνοϊός - Βρετανία: Πρόστιμο έως και 10.000 λιρών για όσους παραβιάζουν τον κανόνα της αυτοαπομόνωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης