Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της ότι είναι έγκυος

Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της ότι είναι έγκυος

Αποκάλυψε πώς είπε στον άντρα της το χαρμόσυνο γεγονός 

farmaki1
Η Όλγα Φαρμάκη μετά την ανακοίνωσή της στο Ιnstagram ότι είναι έγκυος, έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day! Η σχεδιάστρια ρούχων διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε πώς το είπε στον άντρα της, τον Σταύρο Μαντόπουλο.

Η Όλγα Φαρμάκη είπε χαρακτηριστικά: «Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή. Τον γνώρισα με μια φίλη μου και της λέω: “νομίζω ότι ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω έχω βρει το άλλο μου μισό. Σου ακούγεται πολύ κλισέ το ξέρω αλλά το νιώθω”. Ήταν πιστεύω στο κατάλληλο timing και εκείνος και εγώ, είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα γιατί εμείς οι γυναίκες το έχουμε λίγο περισσότερο με την μητρότητα και την οικογένεια από πιο μικρές. Νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Με ένα τηλεφώνημα του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη. Το έμαθα εγώ στο γραφείο όταν έκανα το τεστ. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες για παιδί, μετρούσαμε τις ημέρες του κύκλου μου, ρωτούσαμε και φίλους που είχαν κάνει παιδάκι να μας πουν κάποια tips».

Δείτε το βίντεο: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης