Η Μέγκι Ντρίο φοβάται για τη ζωή της: «Αν πεθάνω να ξέρεις ότι θα με έχουν σκοτώσει»

Η Μέγκι Ντρίο φοβάται για τη ζωή της: «Αν πεθάνω να ξέρεις ότι θα με έχουν σκοτώσει»

Όπως λέει η ίδια έχει πολλούς... haters 

Meggie_Ntrio
Δύσκολες στιγμές περνά η Μέγκι Ντρίο, καθώς όπως η ίδια δηλώνει, φοβάται για τη ζωή της. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTMσε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ότι αφορμή για να φοβάται στάθηκε η πρόσφατη κλοπή του καινούργιου αυτοκινήτου της.

«Ξύπνησα νωρίς το πρωί να πάω στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και το αμάξι που μόλις είχα αγοράσει πριν ένα μήνα είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχε κάτω από το σπίτι. Ένα λευκό smart, λευκό ολοκαίνουργιο. Άρχισα να κλαίω, μαζεύτηκε η γειτονιά και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου μένω, δήλωσα την κλοπή και τώρα περιμένω νέα» ανέφερε αρχικά η Μέγκι Ντρίο στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι την παρακολουθούν, καθώς στο παρελθόν της είχαν χαράξει με κλειδί το προηγούμενο αυτοκίνητο. «Πιστεύω ότι με παρακολουθούν και υπάρχουν και ενδείξεις πλέον, γιατί πριν από ένα μήνα μου είχαν σπάσει τον καθρέφτη και μου είχαν χαράξει όλο το αμάξι γύρω γύρω με κλειδί.

Υπάρχουν ακόμα πολύ haters από το παιχνίδι και γενικά η είσοδός μου στην τηλεοπτική ζώνη δεν έκανε τον κόσμο χαρούμενο. Θέλω να σου πω κάτι, αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει, στο δηλώνω τώρα που είμαι ζωντανή. Έχει φοβηθεί το μάτι μου γενικά. Νιώθω φοβισμένη και μόνη γιατί η οικογένειά μου είναι μακριά, το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και οι γονείς μου μένουν εξωτερικό» δήλωσε τρομοκρατημένη η Μέγκι Ντρίο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης