«Καλοκαίρι #Not»: Δεν θα συνεχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα Γκουντάρας - Κάκκαβα

«Καλοκαίρι #Not»: Δεν θα συνεχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα Γκουντάρας - Κάκκαβα

Η Νάταλι Κάκκαβα ιδιαίτερα συγκινημένη δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτά τη θυσία τους να μας αποχωριστούν»

kalokairi-not
Το πρωί της Τετάρτης ο Ετεοκλής Παύλου ανακοίνωσε στον αέρα του «Καλοκαίρι #Not» πως η εκπομπή θα ρίξει αυλαία την ερχόμενη εβδομάδα με… απουσίες. Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψαν πως η τελευταία ημέρα που θα εμφανιστούν στην εκπομπή είναι η ερχόμενη Παρασκευή. Ο παρουσιαστής εξήγησε πως θα πάρει μια εβδομάδα άδεια για να περάσουν μαζί με τη σύζυγό του χρόνο με τα παιδιά τους, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν.

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η Νάταλι Κάκκαβα ιδιαίτερα συγκινημένη, συμπλήρωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτά τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται. Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω»!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λύγισε η Νάταλι Κάκκαβα - Δεν συνεχίζουν στο Καλοκαίρι #not
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης