Το ημερολόγιο του Τρύφωνα!

Το ημερολόγιο του Τρύφωνα!

Κορινθίου, Σουλιώτη, Ντάφλα, Ιωάννα, Σεράινα έκατσαν στην καρέκλα του γνωστού hair stylist

Το ημερολόγιο του Τρύφωνα!
Αμέτρητα πρόσωπα από το μόντελινγκ και το χώρο της σόουμπιζ επιλέγει 17 χρόνια τώρα ο Τρύφωνας Σαμαράς για τα ημερολόγιά του. Ο γνωστός hair stylist εντυπωσίασε και φέτος με τις επιλογές του. Πανέμορφες κυρίες, με εξαιρετικά χτενίσματα και φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο φόντο κοσμούν το ημερολόγιο του 2011.


Κλείσιμο

«Τη Μαρία Κορινθίου την χτένισα στον γάμο της και είμαστε πολύ φίλοι», λέει ο Τρύφωνας για την γνωστή ηθοποιό



Φέτος στην καρέκλα του Τρύφωνα Σαμαρά έκατσαν μοντέλα από το Next Top Model, καταξιωμένες κυρίες από το χώρο του μόντελινγκ και μια ηθοποιός.

«Η Χρυσάνθη Ντάφλα και η Μαρία Κορινθίου είναι οι μούσες μου. Με τη Χρυσάνθη μας συνδέει μακροχρόνια προσωπική σχέση, ενώ τη χτένισα και στον πρόσφατο αρραβώνα της. Με τη Μαρία έχουμε δέσει και τη χτένισα κι εκείνη για το γάμο της», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του στη Stylista ο γνωστός κομμωτής.



Ιωάννα Ντέντη, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και  Ιωάννα Σουλιώτη. Παλιό και νέο αίμα του μόντελινγκ



Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε ασπρόμαυρο φόντο και ο Τρύφωνας δημιούργησε χτενίσματα ανάλογα με το ύφος της κάθε κοπέλας. Όπως εξήγησε ο ίδιος η επιλογή των μοντέλων ήταν προσωπική.

«Ήθελα πρόσωπα που να καλύπτουν όλες τις δεκαετίες, και πιο φρέσκα και πιο ώριμα. Η συνεργασία μου με τα κορίτσια του "Next Top Model" ήταν άψογη. Ειδικά με τη Σεράινα και την Ιωάννα ενθουσιάστηκα», είπε ο hair stylist.



Η Αννα Νανούση συντηρητική, η Χρυσάνθη Ντάφλα πολύ σέξι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης