Λάκη Γαβαλάς: Αγαπημένοι μου ακόλουθοι, αποχωρώ από το My Style Rocks

Λάκη Γαβαλάς: Αγαπημένοι μου ακόλουθοι, αποχωρώ από το My Style Rocks

Με ανάρτησή του στο Instagram εξηγεί τους λόγους της απόφασής του

Lakis_Gavalas
Ο Λάκης Γαβαλάς με ανάρτησή του στο Instagram επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το «My Style Rocks» και μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Αγαπημένοι μου ακόλουθοι καλησπέρα… Μια είδηση σας τάραξε σήμερα αυτή του ότι δεν θα καθίσω στην καρέκλα του κριτή στο My Style Rocks αυτήν την σεζόν και είχα αρκετά DM για διευκρινήσεις… Ναι λοιπόν είναι γεγονός. Λόγω αρχικά κάποιων θεατρικών υποχρεώσεων που τυγχάνει να συμπίπτουν με το σόου, αλλά και οι συνθήκες κορονοϊου κλπ με κάνουν να αντικατασταθώ με τον φίλο μου και καταξιωμένο φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο αλλά και γνώστη του σόου μιας και ξαναυπήρξε κριτής του. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την γλυκιά Έλενα Χριστοπούλου και τον ενσωματωμένο με το σόου αγαπημένο Στέλιο Κουδουνάρη, θα είναι κάτι που κανένας τηλεθεατής δεν πρέπει να χάσει. Για αυτούς που αναρωτιόνταν τι θα φορούσα στο πρώτο γύρισμα, ιδού εδώ σε αυτήν την φωτογραφία… Καλή επιτυχία σε όλες τις διαγωνιζόμενες…», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημενοι μου ακολουθοι καλησπερα...🙏🏼 Μια ειδηση σας ταραξε σημερα αυτη του οτι δεν θα καθησω στην καρεκλα του κριτη στο @grmystylerocks αυτην την σαιζον και ειχα αρκετα DM για διευκρινησεις... Ναι λοιπον ειναι γεγονος 😳 Λογω αρχικα καποιων θεατρικων υποχρεωσεων που τυνχανει να συμπιπτουν με το σοου, αλλα και οι συνθηκες κορωνοιου κλπ με κανουν να αντικατασταθω με τον φιλο μου και καταξιομενο φωτογραφο Χαρη Χριστοπουλο αλλα και γνωστη του σοου μιας και ξαναυπηρξε κριτης του..🙏🏼‼️👌🏼 Ειμαι σιγουρος οτι μαζι με την γλυκεια Ελενα Χριστοπουλου και τον ενσωματωμενο με το σοου αγαπημενο Στελιο Κουδουναρη, θα ειναι κατι που κανενας τηλεθεατης δενπρεπει να χασει...👌🏼 Γι αυτους που αναρωτιονταν τι θα φορουσα στο πρωτο γυρησμα, ιδου εδω σε αυτην την φωτογραφια...👳🏾‍♀️ Καλη επιτυχια σε ολες τις διαγωνιζομενες..🥂🍾 @grmystylerocks #friends #show #styling #class #competition #tvshow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) στις



Ειδήσεις σήμερα

Μύκονος: Το πάρτι στη Φτελιά, το κορωνοζευγάρι από την Ισπανία, ο «δραστήριος» διοργανωτής και ο εισαγγελέας

Σχολεία: Μάσκες και επιφυλακή μέχρι το πρώτο σχολικό κουδούνι

Καιρός: Ανεβαίνει το θερμόμετρο - Σε ποιες περιοχές θα «κτυπήσει» 37άρια το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης