Ζένια Μπονάτσου: H εγγονή της Λάσκαρη εργάζεται στη Μύκονο ως... σερβιτόρα

Ζένια Μπονάτσου: H εγγονή της Λάσκαρη εργάζεται στη Μύκονο ως... σερβιτόρα

«Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά » δηλώνει η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου

zeniabonatsou-1
Η Ζένια Μπονάτσου, η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κόρης της Ζωής Λάσκαρη, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά bar - restaurants του νησιού, το οποίο μάλιστα ανήκει σε θείους της. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On time για την εργασία στο χώρο της εστίασης και τόνισε ότι της αρέσει η υποκριτική και η τέχνη, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς ζήσει οικονομικά κάνοντας μόνο αυτό.

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω...Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.
zeniabonatsou-5

Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρίστας «ξάπλωσε» σε γλυπτό 200 ετών σε μουσείο της Ιταλίας και το... έσπασε

Έκρηξη στη Βηρυτό: Η καταστροφή και ο ανθρώπινος θρήνος - Σκληρές εικόνες

Κοζάνη: Πήγε να ζητήσει ενοίκιο και τον… πέταξαν από τη σκάλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης