Το κλουβί με τις τρελές: Ποιος θέλει να κλέψει την παράσταση από τον Λάκη Γαβαλά;

Το κλουβί με τις τρελές: Ποιος θέλει να κλέψει την παράσταση από τον Λάκη Γαβαλά;

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Θάνου Καληώρα και τον ξέρουμε από την Eurovision

Λακης_γαβαλας_Διονυσης
Το «Κλουβί με τις Τρελές» είχε πολλές αποχωρήσεις πριν καλά καλά ανέβει η παράσταση. Ο τελευταίος που αποχώρησε είναι ο Θάνος Καληώρας. Η είδηση είναι ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και είναι ο Τάκης Μπινιάρης. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε το 1985 από τη συμμετοχή του στη Eurovision με το τραγούδι «Μοιάζουμε» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την επιλογή του να πει «ναι» σε αυτή την πρόταση, για τον Λάκη Γαβαλά, ενώ ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις από την παράσταση.

«Εγώ δεν έχω την αγωνία του κορωνοϊού, έχω την αγωνία αν θα με αγαπήσει ο Γαβαλάς. Και η άλλη μου η αγωνία είναι όταν θα γυρίσω στο σπίτι μου, τι θα μου πει ο δεσμός μου. Είπα όχι στον Κούρκουλο στο “Ψηλά από τη γέφυρα” του Άρθουρ Μίλερ, είπα όχι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξω τον Τσε Γκεβάρα, αλλά πέρασαν τα χρόνια και λέω ναι στο “Κλουβί με τις τρελές”.

Είχα πει όχι στον Κούρκουλο γιατί είχαμε ένα φιλί στο στόμα στο έργο και ντράπηκα. Πιστεύω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας συνδυασμός… πώς ήταν ο Ζαμπέτας; Και δίκαια θα τραβήξει ο Γαβαλάς τα φώτα στην παράσταση, αλλά εγώ θα του κλέψω την παράσταση, θα τον “ξεσκίσω”, να είσαι σίγουρος», είπε αρχικά ο Τάκης Μπινιάρης.

Σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις από την παράσταση, ο Τάκης Μπινιάρης ξέσπασε: «Έχει αποθρασυνθεί ο μέτριος γιατί βλέπει άλλους που δεν αξίζουν ούτε μια φτυσιά, ούτε ένα βλέμμα, να προβάλλονται. Και ζητάει τα αζήτητα και έτσι δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις σαν αυτή εδώ που ζούμε».

Ο Τάκης Μπινιάρης θα αντικαταστήσει τον Θάνο Καληώρα στο "Κλουβί με τις τρελές"

Ειδήσεις σήμερα:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αντιπαραγωγική η Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο - Τα νησιά έχουν ΑΟΖ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών σε Ηλιούπολη και Ερέτρια

Ο Καλογρίτσας «καίει» τον White House για «χρηματοδότηση που δεν θα άφηνε ίχνη για την τελική συναλλαγή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης