Γιάννης Μάρκου: Ξεπερνά τη Τζούλια Νόβα με μελαχρινή καλλονή (βίντεο)

Γιάννης Μάρκου: Ξεπερνά τη Τζούλια Νόβα με μελαχρινή καλλονή (βίντεο)

Φειδωλός στις δηλώσεις του αυτή τη φορά ο επιχειρηματίας

Giannis_Markou-Nea_Gomena
Ο Γιάννης Μάρκου και η Τζούλια Νόβα τράβηξαν δρόμους χωριστούς και από ότι φαίνεται η απόφασή της είναι οριστική.  Η κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής εντόπισε τον επιχειρηματία σε βραδινή του έξοδο να συνοδεύεται από μια μελαχρινή καλλονή. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μάρκου βρέθηκε στα εγκαίνια εστιατορίου, ο οποίος δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν τον πλησίασαν για δηλώσεις. «Μια χαρά είμαι, όλα καλά», είπε ο επιχειρηματίας, ενώ όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε πως συνοδεύεται, εκείνος απάντησε: «Ευελπιστώ, ναι. Νομίζω έχω πει πολλά λόγια, δεν χρειάζεται να πω άλλα».

Ο Γιάννης Μάρκου σε έξοδο με μελαχρινή συνοδό


Επεισοδιακός χωρισμός με ανταλλαγή δηλώσεων
«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει. Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports, με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι.

Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο. Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα που έχουν περάσει 20 μέρες είμαι πολύ καλύτερα», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Μάρκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο Σάμινα: Επί 20 χρόνια «δηλητηριάζει» την Πάρο

Σάλος για τις εικόνες συνωστισμού παρουσία βουλευτών σε γλέντι στην Αλίαρτο

«Πρεμιέρα» για τους τρεις νέους σταθμούς του Μετρό στην Δυτική Αθήνα - Τι αλλάζει για 60.000 επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης