Ελένη Μενεγάκη & Μάνος Μαγιάτης: Φωτογραφίες από το παρελθόν τους

Ελένη Μενεγάκη & Μάνος Μαγιάτης: Φωτογραφίες από το παρελθόν τους

Το μήνυμά του για τη δική του Ελένη...

Menegaki_Magiatis
Η Ελένη Μενεγάκη την 1η Ιουλίου έριξε αυλαία μετά από 29 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας. Στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha συνεργάτες από όλα τα χρόνια της πορείας της ήταν εκεί για να την τιμήσουν. Ανάμεσά τους και ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος μέσα από το Instagram του μίλησε για την παρουσιάστρια και ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα.

«Για τους περισσότερους είναι η Ελένη Μενεγάκη .. Για μένα, όμως, είναι η Ελένη! Η δική μου Ελένη! Γι ΄αυτό και ποτέ μέχρι και σήμερα δεν ήθελα να μοιραστώ με κανέναν τις πολύτιμες στιγμές που μας έχουν δέσει για πάντα και κουβαλώ μέσα μου σαν φυλαχτό. Τώρα ,όμως, που έκλεισε όλος αυτός ο κύκλος, νιώθω την ανάγκη να της φωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!! Ένα ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε… Ένα ευχαριστώ για την αγάπη σου που μου την χάρισες απλόχερα, ένα ευχαριστώ για τα γέλια μας, τις αγκαλιές μας, τα σπρωξίματα, τις διαφωνίες μας, τις κουβέντες μας, τα λόγια σου … Ένα ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί δίπλα μου, όποτε κι αν σε χρειάστηκα - ακόμα και όταν έπρεπε να με καλυψεις για τις μαλακιες που έκανα! ?ᅫネνα ευχαριστώ που με κοίταξες κατάματα με τα τεράστια γαλάζια μάτια σου, μου έκλεισε το μάτι και με άφησε να «βουτήξω» στο μαγικό σου κόσμο. Σε ένα κόσμο πλημμυρισμένο ΜΟΝΟ από άπλετο φως και αγαπή!
Σ’ευχαριστώωωωωωωωω… Για όλα όσα ζήσαμε, αλλά και για όλα αυτά που θα έρθουν!!! @elenimenegaki ❤️?￰゚フᄌ #end_of_era #eleni #thankyou #thankful #loveyou», έγραψε στην ανάρτησή του.

Helen_Manos

Eleni_Manos1
Eleni_Manos2
Eleni_Manos4
Eleni_Manos5
Eleni_Manos7
Eleni_Manos8
Eleni_Manos10
Eleni_Manos9



Κλείσιμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Για τους περισσότερους είναι η Ελένη Μενεγάκη .. Για μένα ,όμως, είναι η Ελένη! Η δική μου Ελένη! Γι ΄αυτό και ποτέ μέχρι και σήμερα δεν ήθελα να μοιραστώ με κανέναν τις πολύτιμες στιγμές που μας έχουν δέσει για πάντα και κουβαλώ μέσα μου σαν φυλαχτό. Τώρα ,όμως, που έκλεισε όλος αυτός ο κύκλος, νιώθω την ανάγκη να της φωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!! Ένα ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε… Ένα ευχαριστώ για την αγάπη σου που μου την χάρισες απλόχερα, ένα ευχαριστώ για τα γέλια μας, τις αγκαλιές μας, τα σπρωξίματα, τις διαφωνίες μας, τις κουβέντες μας, τα λόγια σου … Ένα ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί δίπλα μου, όποτε κι αν σε χρειάστηκα - ακόμα και όταν έπρεπε να με καλυψεις για τις μαλακιες που έκανα! 😉Ένα ευχαριστώ που με κοίταξες κατάματα με τα τεράστια γαλάζια μάτια σου, μου έκλεισε το μάτι και με άφησε να «βουτήξω» στο μαγικό σου κόσμο. Σε ένα κόσμο πλημμυρισμένο ΜΟΝΟ από άπλετο φως και αγαπή! Σ’ευχαριστώωωωωωωωω… Για όλα όσα ζήσαμε, αλλά και για όλα αυτά που θα έρθουν!!! @elenimenegaki ❤️💖🌸 #end_of_era #eleni #thankyou #thankful #loveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Magiatis (@manosmagiatis) στις



Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα - Μόνο 2 θετικά δείγματα στα 1.972 τεστ που έγιναν σε τουρίστες

Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο και την Κνωσό

Δείτε βίντεο: Εντυπωσιακές εικόνες από τον κατάπλου του περιπολικού «Καραθανάσης» στον Ναύσταθμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης