Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεθεάτρια που την έκανε να δακρύσει και η υπόσχεση στον Μουτσινά

Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεθεάτρια που την έκανε να δακρύσει και η υπόσχεση στον Μουτσινά

Δείτε στα βίντεο το τηλεοπτικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη

menegaki
Συγκινημένη εμφανίστηκε στο αντίο της η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή μετά από 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας. Πρώτος καλεσμένος, στην τελευταία της εκπομπή μέσω skype ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για τα χρόνια συνεργασίας τους αλλά λίγο πριν το κλείσιμο της σύνδεσής τους, η παρουσιάστρια έδωσε μία υπόσχεση στον Νίκο, που τον τάραξε! Η Ελένη είπε όλο νόημα ότι θα μπουκάρει στην εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ και δεν έμεινε μόνο εκεί...

«Με έχεις καλέσει με όλους τους τρόπους αλλά ήταν μία χρονιά που δεν γινόταν, ήταν άλλη χρονιά για μένα και με ξέρετε όταν πάω καλεσμένη κάπου, που δεν πάω συχνά, αλλά όταν πάω, δεν πάω ούτε για τα νούμερα ούτε για τίποτα… πάω γιατί μου κάνει κέφι και όταν πάω κάπου πάω με την ψυχή μου να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Άκου τώρα. Θα είσαι στο στούντιο στα Μελίσσια κοντά στο σπίτι μου; Λοιπόν θα μπουκάρω μόνη μου γιατί μπορώ και έχω γνωριμίες παντού και κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι» είπε όλο νόημα η Ελένη.

Λίγο μετά σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τηλεθεάτρια η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε γιατί της είπε λόγια καρδιάς και λόγια αγάπης προς το πρόσωπό της.

«Είμαστε φορτισμένοι όλοι από χθες… Εμείς ευχόμαστε να σου ανοίξει αυτή η πόρτα άλλες ευκαιρίες στη ζωή σου και να απολαύσεις την οικογένειά σου. Εσύ μπορεί να στερήθηκες κάποια πράγματα… Αυτή η σχέση που άνοιξες όλα αυτά τα χρόνια με εμάς ήταν μοναδική, το χαμόγελό σου, η αισιοδοξία σου μας κράτησε… Η γραμμή που χάραξες δεν θα είναι κόκκινη, είμαι σίγουρη. Σε ευχαριστούμε για όλα, σε αγαπάμε πολύ».

Δείτε τα βίντεο:


Δείτε παρακάτω την κουβέντα της Ελένης Μενεγάκη με τον Νίκο Μουτσινά:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρισμός: Με μουσικές, λύρες και δώρα υποδέχτηκαν οι νησιώτες τους τουρίστες

Νταν Μπράουν: Είχε τέσσερις ερωμένες και τους έκανε πανάκριβα δώρα λέει η πρώην σύζυγός του

Σάλος για τις δηλώσεις Ροζάκη για το «απομονωμένο Καστελόριζο που είναι κοντά στις τουρκικές ακτές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης