Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην TV και πρωταγωνιστεί σε σίριαλ

Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην TV και πρωταγωνιστεί σε σίριαλ

Με ποιον γνωστό ηθοποιό θα είναι ζευγάρι

Nadia_Mpoule
Την έκπληξη θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Νάντια Μπουλέ, η οποία μετά από χρόνια επιστρέφει στην TV για να πρωταγωνιστήσει σε νέο σίριαλ του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρωταγωνίστρια της νέας αυτής σειράς θα είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ τους κεντρικούς ρόλους ενός από τα ζευγάρια που θα πρωταγωνιστήσουν θα κρατήσουν ο Γιώργος Χρυσοστόμου με την Νάντια Μπουλέ!

«Πρωταγωνίστρια στο δραματικό σίριαλ που θα προβάλλεται Δευτέρα – Τρίτη θα είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Θα έχει το ρόλο της πολύ κακιάς μάνας που έχει τέσσερις γιους. Ο ένας θα είναι ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος θα ταξιδέψει από το Los Angeles στην Ελλάδα και ο άλλος γιος θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Γυναίκα του Γιώργου Χρυσοστόμου θα είναι η Νάντια Μπουλέ! Η οποία για πρώτη φορά θα κάνει τηλεοπτικό ρόλο δραματικό», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.




Η Νάντια Μπουλέ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο μιούζικαλ, αφού το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, το καλοκαίρι θα βρίσκεται σε περιοδεία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με μια σύνθεση πάνω σε 4 έργα του Φ.Λόρκα (Γέρμα, Θαυμαστή Μπαλωματού, Ματωμένο Γάμο και το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, βγαίνουμε περιοδεία με το @dipethekozanis ! Με μια σύνθεση πάνω σε 4 έργα του Φ.Λόρκα (Γέρμα, Θαυμαστή Μπαλωματού, Ματωμένο Γάμο και το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα) και με υπέροχη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών, θα γυρίσουμε την χώρα, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! Φέτος, πιο πολύ από ποτέ, κάνουμε πέρα τις φοβίες, παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα και πάμε θέατρο ❤️ Σύνθεση – Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου Παίζουν : Νάντια Μπουλέ, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Χρήστος Ντόβας, Πελαγία Αγγελίδου, Έφη Σισμανίδου, Δημήτρης Συνδουκάς Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα Χορογραφίες: Αρετή Μώκαλη Ενδυματολογική Επιμέλεια: Χαρά Τσουβαλά Στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Κωτούλας. Στην παράστασή ακούγονται τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, πάνω στην ποίηση του Λόρκα. *Στο ρόλο της Μπερνάντα Άλμπα ακούγεται η φωνή της Λήδας Πρωτοψάλτη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule) στις

Κλείσιμο


Σκηνοθέτης της νέας δραματικής σειράς θα είναι ο Στέφανος Μπλάτσος, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Έρωτας Μετά» στον Alpha.

faysbook.gr Φιλαρέτη Κομνηνού, Νάντια Μπουλέ, Γιώργος Χρυσοστόμου σε νέα σειρά του Alpha



Ειδήσεις σήμερα 

Ξεπερνούν τις 50 οι νέες καταγγελίες για τον «ψευτογιατρό»: 17χρονος ήταν όρθιος και κατέληξε σε καροτσάκι

Συνομιλία Μιωνή-Παππά: Μεγάλη ταραχή στο «μαγαζί» του ΣΥΡΙΖΑ

Κίνα: Άλλα 19 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, τα 13 στο Πεκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης