Ελευθερία Ελευθερίου για Δημήτρη Ταταράκη: Περνούσαμε ωραία, αλλά τελείωσε!

Ελευθερία Ελευθερίου για Δημήτρη Ταταράκη: Περνούσαμε ωραία, αλλά τελείωσε!

Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μιλάει για το χωρισμό της

Eleftheriou
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το χωρισμό με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου τονίζοντας πως αυτό είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή της που έχει κλείσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί την καραντίνα και ο χωρισμός τους ήρθε περί τα τέλη Μαΐου.

«Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο που έγινε. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στην ζωή μου έχει κλείσει. Ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. Έχω πέσει όντως με τα μούτρα. Με το που βγήκα από την καραντίνα έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Είναι κάτι το οποίο έχει κλείσει και νομίζω ότι από τη στιγμή που πήρε τόση έκταση και έχουν ειπωθεί πολλά και γραφτεί πολλά, γενικά σαν άνθρωπο με στεναχωρεί. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, θα το “λουστώ” κιόλας το χωρισμό. Από τη στιγμή που είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, ότι θα με βρεθώ σε μια θέση που θα με ρωτήσουν. Είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις.

eleftheria-tatarakis


Περνούσαμε όντως ωραία. Απλά τελείωσε. Αυτό. Μέχρι εκεί. Τόσα χρόνια που είμαι στην δουλειά, γενικά δεν μου αρέσει, δεν είναι άνθρωπος που μου αρέσει να απασχολώ, ούτε να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Είχα μια σχέση, περνούσα ωραία, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το δείξω. Για αυτό λέω ότι τώρα θα το “λουστώ”. Από τη στιγμή που το δημοσιοποίησα, τώρα θα “λουστώ” και τον χωρισμό. Θα το περάσω αυτό το στάδιο», ανέφερε η τραγουδίστρια στηην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο χωρισμός από τον Δημήτρη Ταταράκη


Ενώ όταν της είπαν πως ο Δημήτρης Ταταράκης την θέλει ακόμα και έχει στεναχωρηθεί με το χωρισμό τους, εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Ειδήσεις σήμερα: 

Süddeutsche Zeitung: Ανησυχία στο ΝΑΤΟ για τη διαμάχη Αθήνας - Άγκυρας

Παπαγγελόπουλος: Φωνάξτε τον Παππά για το ηχητικό, τι ρωτάτε εμένα;

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του - O σύζυγος μίας εξ αυτών την εξανάγκαζε να εκδίδεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης