Μαντώ Γαστεράτου: Η φωτογραφία με μπικίνι και χωρίς «ρετούς», έξι μήνες μετά τον τοκετό

Μαντώ Γαστεράτου: Η φωτογραφία με μπικίνι και χωρίς «ρετούς», έξι μήνες μετά τον τοκετό

«Δεν έχω κοιλιά φλατ όπως παλιά, ούτε μέση δαχτυλίδι» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου

manto_gasteratou
Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο ένα όμορφο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 24 κιλά.

Έξι μήνες μετά, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών και δείχνει το σώμα της αρετουσάριστο, δηλώνοντας πως το κυνήγι της τελειότητας δεν της ταιριάζει. «Καλησπέρα Καλησπέρα… Στην φωτογραφία αυτή με βλέπετε σχεδόν 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου μου. 10 κιλά πάνω, με τις καμπύλες μου, τα πιασίματα μου, που για πρώτη φορά έχω στην ζωή μου και χωρίς κανένα ίχνος ρετούς! Δεν έχω κοιλιά φλατ όπως παλιά, ούτε μέση δαχτυλίδι. Δεν έχω ούτε τους λεπτούς σμιλευμένους μηρούς, ούτε τους σφιχτούς γλουτούς που είχα 2 καλοκαίρια πριν. Δεν χωράω καν στο small νούμερο του περσινού μου bikini. Και να σας πω και κάτι; Δεν ξέρω πότε θα ξαναχωρέσω…

Αυτό που ξέρω είναι πως τα νούμερα και οι μεζούρες και το κυνήγι της τελειότητας δεν μου πάνε σαν άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα από σήμερα. Με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική που κακά τα ψέματα μου έλειψε… Θα το κάνω όμως γιατί το γουστάρω εγώ!

Γιατί το θέλω εγώ! Γιατί είναι μια ωραία πρόκληση! Μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω όμως θα απολαμβάνω αυτή την εικόνα του εαυτού μου χωρίς να ντρέπομαι και να κρύβω κανένα σημείο του σώματος μου. Μάλλον ψέματα, θα κρύβω… το πρόσωπο μου από τον ήλιο! Είπαμε μη σταφιδιάσουμε κιόλας!
ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ», ανέφερε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλησπέρα Καλησπέρα... Στην φωτογραφία αυτή με βλέπετε σχεδον 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου μου. 10 κιλά πάνω, με τις καμπύλες μου, τα πιασίματα μου, που για πρώτη φορά έχω στην ζωή μου και χωρίς κανένα ίχνος ρετούς! Δεν έχω κοιλιά φλατ όπως παλιά, ούτε μέση δαχτυλίδι. Δεν έχω ούτε τους λεπτους σμιλεμενους μηρούς, ούτε τους σφιχτους γλουτούς που είχα 2 καλοκαίρια πριν. Δεν χωραω καν στο small νούμερο του περσινού μου bikini. Και να σας πω και κάτι; Δεν ξέρω πότε θα ξαναχωρεσω 😋 Αυτό που ξέρω είναι πως τα νούμερα και οι μεζούρες και το κυνηγι της τελειότητας δεν μου πάνε σαν άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα από σήμερα. Με σωστη διατροφή και συστηματική γυμναστική που κακά τα ψέματα μου έλειψε... Θα το κάνω όμως γιατί το γουστάρω εγω! Γιατί το θέλω εγώ! Γιατί είναι μια ωραία πρόκληση! Μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω όμως θα απολαμβάνω αυτή την εικόνα του εαυτού μου χωρίς να ντρέπομαι και να κρύβω κανένα σημείο του σώματος μου. Μάλλον ψέματα, θα κρύβω... το πρόσωπο μου από τον ήλιο! Είπαμε μη σταφιδιασουμε κιόλας! ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ♥️🤘 ________________ #ILOVEME #mylife #mybody #myrules

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης