Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σειρά

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος δεν λέει περισσότερα για να μην... χάσει τη δουλειά του

Giannos-_Ioannis_Athanasopoulos
Ο Ιωάννης Αθανασοπούλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Γιάννου στις Άγριες Μέλισσες έδωσε το απόλυτο spoiler για τη δημοφιλή σειρά.

Ο νεαρός ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις και γράφτηκαν για εκείνον διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Σίγουρα αγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο. Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου α΄ρεσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά. Μου είπε πως επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα. Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιος αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση», είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις σχέσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόδωσε: «Έχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και εγώ. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο. Σκεφτόμουν να παρατήσω την υποκριτική μέχρι που ήρθε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες».

Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Ο Γιάννος θα επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες"


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας - «Tην κοκκινομάλλα πρέπει να βρει η Αστυνομία» λέει η μητέρα της

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του θύματος, του συντρόφου της 35χρονης και οι απίστευτοι ισχυρισμοί της

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα στον Εχίνο - Αντιδρούν οι κάτοικοι για τη νέα καραντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης