Η Φλορίντα Πετρουτσέλι «λιώνει» για τον άντρα της και το λέει δημοσίως

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι «λιώνει» για τον άντρα της και το λέει δημοσίως

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη λίγες μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Petroucelli-Goutos
Η Φλορίντα Πετουτσέλι λίγες μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί.

«Είναι ημερών το μωράκι και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το σπίτι! Είπα ότι θα έρθω σε σένα, δεν ξέρω πως έγινε, γιατί σκέφτηκα πως θα περάσω ένα ωραίο μήνυμα σαν φρεσκομαμά για δεύτερη φορά».

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και είναι ωραίο να μπορείς να το μεταδώσεις αυτό», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια ενώ παραδέχθηκε πως ήθελε και αρκετά νωρίτερα να γίνει μανούλα. «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τρίτο παιδάκι, αν και ο άντρας μου επιμένει πως δεν θα με ρωτήσει, αλλά σκέφτομαι πως σε 5-6 χρόνια μπορεί να ξανανιώσω την ανάγκη ότι θέλω ένα μικρό μικρό μωράκι ξανά».



«Όταν γνώρισα τον άντρα μου αναθεώρησα πολλά πράγματα. Τον ερωτεύτηκα πολύ και σε υπερβολικό βαθμό. Έλεγα πως για αυτόν τον άντρα θέλω να τα αλλάξω όλα» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Φλορίντα Πετρουτσέλι. «Είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο να χαίρεται για σένα περισσότερο από ότι εγώ για μένα».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι σημείωσε: «Δεν έχει τελειώσει για εμένα η τηλεόραση, όχι. Αν όμως ο Άρης μου το ζητούσε με επιχειρήματα, θα το δεχόμουν για να είμαστε ευτυχισμένοι».

Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Δεν έχει τελειώσει για μένα η τηλεόραση"


Ειδήσεις σήμερα:


Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία λάθη που «πρόδωσαν» την 35χρονη

Ρήγμα ΣΥΡΙΖΑ-Κοτζιά για τις «μισές αλήθειες» της ΑΟΖ

Επίθεση με βιτριόλι: Αντιμέτωπη με προφυλάκιση η 35χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης