Τρύφωνας Σαμαράς: Ο μπαμπάς μου στενοχωρήθηκε με την κριτική της Βανδή

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο μπαμπάς μου στενοχωρήθηκε με την κριτική της Βανδή

Ο γνωστός κομμωτής είναι ακόμα πληγωμένος από τα σχόλια που άκουσε στο J2US

Tryfonas_Samaras
O Τρύφωνας Σαμαράς φαίνεται πως δεν ξεχνά τα σκληρά λόγια που του είπε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνισή του με μαλλιά ράστα και φουστανέλα και, όπως λέει ο ίδιος, η τραγουδίστρια αν μη τι άλλο του χρωστάει μια συγγνώμη.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ρωτήθηκε «ποιο σχόλιο σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο ως τώρα στο J2US» για να απαντήσει:

«Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιο της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη. Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει είναι σαν να μου ζήτησε συγγνώμη. Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο. Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου… Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα καλμάρει τα πράγματα».

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε και για τους δικούς του ανθρώπους λέγοντας πως ο πατέρας του στενoχωρήθηκε με την κριτική της Δέσποινας Βανδή: «Ο μπαμπάς μου στενoχωρήθηκε πάρα πολύ από την κριτική που έκαναν για τη φουστανέλα η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής. Του είπα, “μπαμπά μη στεναχωριέσαι, δεν είναι κάτι που με στεναχώρησε”. Είναι άσχημο για τους γονείς να ακούνε να προσβάλλουν το παιδί τους».

J2US: Τρύφωνας Σαμαράς - Βγάλε το μαντήλι




Ειδήσεις σήμερα:

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων: Υπάρχει ροή μεταναστών, όχι σε βαθμό να μας προκαλεί ανησυχία

Σεσημασμένος παιδόφιλος ο Γερμανός που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Εφεση άσκησε η εισαγγελέας: Γιατί θα ξαναγίνει η δίκη για τον βιασμό του ταξιτζή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης