Αλίκη Κατσαβού σε Σάντρα Βουτσά για τα κληρονομικά: Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες

Αλίκη Κατσαβού σε Σάντρα Βουτσά για τα κληρονομικά: Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες

Όλα όσα είπε η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μετά τις αιχμές που άφησε η κόρη του Κώστα Βουτσά

Katsavou-Aliki
Η απάντηση στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά πως δεν θα αφήσει να υπάρξει θέμα με τα κληρονιμικά ήταν άμεση και ήρθε δια στόματος Αλίκης Κατσαβού.

Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απάντησε στα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά, τονίζοντας πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τα κληρονομικά.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες. Λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μας έκανε να χαθούμε. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται με τα κληρονομικά. Νομίζω πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα. Νομίζω πως όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν. Εγώ δε θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω πως μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά».

Η απάντησή της Αλίκης Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλίκη Κατσαβού σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε κανονίσει τα κληρονομικά του πριν τη γνωρίσει. «Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης