Ματθίλδη Μαγγίρα: Πώς θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί!

Ματθίλδη Μαγγίρα: Πώς θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί!

Η αγωνία της ηθοποιού για το μέλλον της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Mathildi_Maggira
Τη δική της αγωνία αυτή της επιβίωσης όπως άλλωστε και οι περισσότεροι καλλιτέχνες ζει η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η περφόρμερ μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και χτύπησε το καμπανάκι για το πως θα ζει χωρίς τη δουλειά της.

«Είχα κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι στο Άλσος, είχα κανονίσει τα πάντα, ήξερα ότι θα δουλεύω και ξαφνικά μας πήραν και μας είπαν ότι αυτό θα πάει για του χρόνου. Προετοιμάζεσαι ξαφνικά ότι έχεις δουλειά και ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς δουλειά. Άρα εμείς πως θα δουλέψουμε; Πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί! Δεν είπαν πως θα δώσουν σε όλους τους καλλιτέχνες ή μόνο αν είχες σύμβαση; Μα δεν πρόλαβα να υπογράψω σύμβαση η έρμη για το καλοκαίρι που είχα κλείσει τη δουλειά! Τι θα κάνω για να επιβιώσω;», αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Ακόμα και ο φυλακισμένος ξέρει πόσες μέρες έχει στη φυλακή. Βάζει τις τελίτσες και τις μετράει. Εδώ τώρα δεν ήξερε κανείς μας πόσες τελίτσες θα βάλει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα, προσθέτοντας πως “ένιωθα να είμαι παίκτρια ενός παγκόσμιου ριάλιτι όπου όλη η ανθρωπότητα είναι παίκτες! Και το βράδυ μάς δίνουν για διασκέδαση την αρένα, έτσι θα ονομαζόταν».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε πως ξεκίνησε να βλέπει τον φετινό κύκλο του MasterChef αποκλειστικά και μόνο για τον καλό της φίλο, Διονύση Πρώιο!

«Η κόρη μου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και τώρα τελειώνει την τελευταία τάξη, την αντίστοιχη τρίτη λυκείου. Θα την ήθελα κοντά μου στην καραντίνα, της το πρότεινα αλλά φοβηθήκαμε», πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός.

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Ακόμα και ο φυλακισμένος ξέρει πόσες μέρες έχει στη φυλακή"

Ειδήσεις σήμερα:

Ράγισε καρδιές η σύντροφος του Φλόιντ: Δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει, δεν θα την βοηθήσει ποτέ ξανά

Επίθεση με βιτριόλι: Το «προφίλ» της φυσικής αυτουργού του εγκλήματος όπως το σκιαγραφούν οι Αρχές

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας: Ελπίζουμε μόνο σε θαύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης