Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλάει για τη γυναίκα του και λιώνει…

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλάει για τη γυναίκα του και λιώνει…

«Είμαι περήφανος για τη Μαρία, δεν κάνει πράγματα για να προκαλέσει», λέει ο ηθοποιός

Aivazis_Korinthiou
Για την αγαπημένη του σύζυγο μίλησε σε τηλεοπτική επομπή ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων του στο Instagram και στο Twitter, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου!

«Δεν θα φώναζα ποτέ “θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου”. Η ΑΕΚ είναι ιδέα, είναι ρίζες, είναι πολλά πράγματα. Έχω ακόμα μέρες να σκεφτώ το πρώτο ραντεβού της κόρης μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι πράγματα που θα με ταράξουν. Με τη Μαρία γνωριστήκαμε σε κάτι βραβεία στην Κύπρο και από τότε ταυτιστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είμαι πολύ περήφανος για τη Μαρία, τη θαυμάζω πολύ. Δεν κάνει πράγματα για να προκαλέσει. Το σεξαπίλ που έχει είναι φυσικό και της βγαίνει απλόχερα. Αν προκαλούσε, δεν θα μου άρεσε.

Έχει υπάρξει στιγμή που της έχω πει ότι “αυτή τη φωτογράφιση θα μπορούσες να μην την έχεις κάνει αυτή τη στιγμή”. Στο πρώτο μας ραντεβού της έκανα το τραπέζι… σπίτι μου. Πέρασε πολύς καιρός από το πρώτο μας ραντεβού για να κοιμηθούμε μαζί. Μου έκανε τη δύσκολη, αλλά την κατάφερα. Το χειρότερο που μπορεί κάποιος να πει για μένα είναι ότι είμαι οξύθυμος και ότι βρίσκω το πλακώνω στο ξύλο. Είμαι το ακριβώς αντίθετο. Η Μαρία κάποια στιγμή τσαμπουκαλεύτηκε σε κάποια που με κοίταγε έντονα, επίμονα και με θράσος. Πριν τη Μαρία είχα αρκετές σχέσεις με διάσημες που δεν μάθατε ποτέ.

Θα μπορούσα να αποφύγω να πάω στο Survival Secret. Ο τρόπος που μου παρουσιάστηκε είχε προσδοκίες και ήθελα να το στηρίξω. Αν η παραγωγή και οι συντελεστές δεν κατάφεραν να το κάνουν αυτό, δεν είναι δικό μου κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.


Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο Χαλάνδρι


Ο Πάσσαρης μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα: Οι Ρουμάνοι «άναψαν το πράσινο φως»

Μακραίνει ο κατάλογος των νεκρών από την πανδημία στις ΗΠΑ: 638 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης