Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Ήταν πολύ παρορμητικό αυτό που είπε

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Ήταν πολύ παρορμητικό αυτό που είπε

Όλα όσα είπε η επιχειρηματίας και μάνατζερ μοντέλων για την ενασχόλησή της με την TV

Elena_Xristopoulou
Η Έλενα Χριστοπούλου μετά την οριστική της ρήξη με το STAR βρίσκεται στο ΣΚΑΪ και το «My Style Rocks» το οποίο έριξε πρόωρα αυλαία εξαιτίας της πανδημίας με τον κορωνοϊό. Η επιχειρηματίας και μάνατζερ μοντέλων μίλησε για τηλεοπτικά που αφορούν στο όνομά της και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει δική της εκπομπή μόδας στο ΣΚΑΪ.

«To My style rocks έβαλε μια άνω τελεία. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε. Μέχρι να μας ενημερώσουν εμάς δεν μπορώ να πω κάτι για το τι ακούγεται», ανέφερε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως προς το παρόν αν και έχουν γίνει συζητήσεις δεν αναλαμβάνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

«Δεν υφίσταται ότι θα κάνω εκπομπή μόδας στον ΣΚΑΪ. Άλλο να γίνεται μια κουβέντα σε ένα γραφείο και να μοιραζόμαστε κάποιες σκέψεις κάποιοι άνθρωποι και άλλο αυτό να επικυρώνεται με υπογραφή. Αν δεν επικυρωθεί κάτι με υπογραφή, δεν συμβαίνει τίποτα, για μένα αυτό ισχύει στη ζωή μου. Υπήρξε σαν σκέψη, δεν νομίζω να υπάρξει σαν πράξη. Δεν έχει γίνει δεύτερη κουβέντα ή τρίτη. Μέχρι κάποιος να υπογράψει πάρα πολλά πράγματα αλλάζουν», είπε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρεί την τηλεόραση ως την τρίτη ασχολία της και δεν φαίνεται να έχει κανένα άγχος να συνεχίσει σε αυτή.

«Εγώ μετέωρη θα ένιωθα εάν οι άνθρωποι που αγαπώ δεν έχουν την υγεία τους, οτιδήποτε άλλο δεν με κάνει να νιώθω μετέωρη. Έχω το μαγαζί μου, εκπροσωπώ κορίτσια, η τηλεόραση είναι το τρίτο μέρος στη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.


Η Έλενα Χριστοπούλου μιλάει για την ασχολία της με το GNTM

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε και για την περιβόητη δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει. 

«Ήταν και άρρωστη εκείνη τη μέρα. Άσχετο. Εγώ λέω και πάρα πολλά άσχετα. Δε τα λέω και όλα σχετικά. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα και αυτό που άκουσα. Ήταν πολύ παρορμητικό. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτό που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα έλεγα στη Βίκυ αν ήμουν μαζί της.

Νομίζω πως κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο τύπου και γραφείο δημοσίων σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Έχω αυτή την αίσθηση. Εμένα μου άρεσε αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη. “Εγώ παρουσιάστρια ήμουν και παρουσιάστρια θα μείνω”. Αυτό εμένα με καλύπτει πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει και να ενισχύει τον ρόλο του. Και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.


Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό. Όπως έκανε σε όλου σας. Για αυτό και το κάνατε θέμα. Τo unfollow δεν είναι σημαντικό. Εγώ τη Βίκυ τη θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήτανε. Ούτε την ήξερα τη Βίκυ» εξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Το «καρφί» της Έλενας Χριστοπούλου για την περιβόητη ατάκα της Καγιά


Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο Χαλάνδρι


Ο Πάσσαρης μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα: Οι Ρουμάνοι «άναψαν το πράσινο φως»

Μακραίνει ο κατάλογος των νεκρών από την πανδημία στις ΗΠΑ: 638 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης