Γιώργος Τσαλίκης: Ελένη Μενεγάκη σε ευχαριστώ για όλα

Γιώργος Τσαλίκης: Ελένη Μενεγάκη σε ευχαριστώ για όλα

Η ανάρτηση του τραγουδιστή και το γεμάτο αγάπη μήνυμά του για την παρουσιάστρια

Tsalikis-Menegaki
Ένα δημόσιο ευχαριστώ και μια φωτογραφία από τα παλιά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής μετά την ανακοίνωση ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί τουλάχιστον για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από την τηλεόραση θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την απόφασή της.

«Αυτή η φωτογραφία με την @elenimenegaki είναι από το αρχείο του @christosbakalogou, μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003!!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη! Η πρώτη μου εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λίτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει, άπειρες εκπομπές, γέλια, απρόοπτα!
Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πάρα πολύ. Σαν αδερφό της, σαν δικό της άνθρωπο, σχεδόν σαν κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί, με καλούσε για να γελάσουμε, να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου, για τον αδερφό μου, για τη ζωή μου. Με την @elengelali να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το πόσο γελάσαμε πάλι. Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου. Ελένη, σε ευχαριστώ για ΟΛΑ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσύ αγαπάς! Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας! – Γιώργος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή η φωτογραφία με την @elenimenegaki είναι από το αρχείο του @christosbakalogou , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003 !!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη ! Η πρώτη μου εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λιτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει , άπειρες εκπομπές , γέλια , απρόοπτα ! Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε παρα παρα πολύ !💕🙏🏻💪👍 Σαν αδερφό της , σα δικό της άνθρωπο, σχεδόν σα κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί , με καλούσε για να γελάσουμε , να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου , για τον αδερφό μου , για τη ζωη μου !😂😂⭐️ Με την @elengelali να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το ποσο γελάσαμε πάλι 😂😂😂 Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη , είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου 😍 Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσυ αγαπάς !💕 Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας !😀 Γιωργος .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις


Ειδήσεις τώρα: 

FT: Η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τουρίστες

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μίλησε για συγκεκριμένη συνάδελφο - Την έψαξε η αστυνομία

Άρση μέτρων: Αυτοψία του protothema.gr σε Θησείο και Πλάκα για την επαναλειτουργία των μαγαζιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης