Η Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε κλάματα, ο Αρναούτογλου «έκοψε» την εκπομπή

Η Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε κλάματα, ο Αρναούτογλου «έκοψε» την εκπομπή

Η ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής και εκείνη... λύγισε μπροστά στις κάμερες

kremlidou
Μια ιδαίτερη τροπή πήρε χθες βράδυ η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν η καλεσμένη του Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο που τα τελευταία χρόνια κάνει... καριέρα μέσα από τα social media «λύγισε» προς το τέλος της εκπομπής όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τη φιλία με αποτέλεσμα μάλιστα η συνέντευξη να σταματήσει πρόωρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν έχει κάποιον στενό φίλο, με την ίδια να αναφέρεται στη μητέρα της και έπειτα να τον ρωτά: «Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει ποτέ αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του;»

Τότε ο παρουσιαστής της απάντησε: «Ναι, βεβαίως. Να έχει πληγωθεί τόσο πολύ σε μια τέτοια μικρή ηλικία από κάποιον και δεν ξαναπίστεψε ποτέ στη φιλία»,  και κάπου εκεί η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή και ως «Mariposa» ξέσπασε σε κλάματα. 

«Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξη, σου ζητάω συγγνώμη, δεν μπορώ. Είσαι πολύ γλυκό παιδί και δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Θέλω να το κλείσουμε εδώ», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ολοκληρώνοντας  τη συνέντευξη.

Παράλληλα, η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις και τους ρόλους που υποδύεται σε διάφορα διαδικτυακά video, λέγοντας πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν πως είναι παίζω απλά έναν ρόλο».

Μίλησε για τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο, τη δημοτικότητά της στο Instagram και την προέλευση του «Mariposa» που έγινε και τραγούδι.

Κλείσιμο
Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου στο πλατό του "The 2night Show"

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο «κυνήγι» στοιχείων για την ανοσία οι Έλληνες επιστήμονες

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άγριος «πόλεμος» ΗΠΑ-Κίνας για τον κορωνοϊό;

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα έτοιμη την 1η Ιουλίου να υποδεχθεί τουρίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης