MasterChef: Μήπως η Κατερίνα Λένη είχε δίκιο και η Ντέμη δεν είναι τόσο vegan όσο λέει;

MasterChef: Μήπως η Κατερίνα Λένη είχε δίκιο και η Ντέμη δεν είναι τόσο vegan όσο λέει;

Οι φωτογραφίες που «καίνε» την Ντέμη Γεωργίου και την δείχνουν να τρώει ψάρι και να ποζάρει μπροστά από μια πiατέλα με τελειωμένα παϊδάκια

Demi_Vegan
Ήταν 20 Ιανουρίου του 2020 όταν η Ντέμη Γεωργίου πήγε στο MasterChef για να δοκιμάσει τις μαγειρικές της ικανότητες. Από την πρώτη στιγμή -και πριν μαγειρέψει- ξεχώρισε και οι λόγοι ήταν δύο: Ο πρώτος γιατί δήλωσε πώς είναι vegan (αλλά θα δοκιμάσει και ζωικές τροφές για τις ανάγκες του διαγωνισμού αν χρειαστεί) και ο δεύτερος γιατί μαζί της είχε πάει και η σύζυγός της Άκληστις Αλεξανδράτου.

Η Ντέμη στάθηκε μπροστά από τους τρεις κριτές και δήλωσε αποφασισμένη να γίνει η πρώτη vegan MasterChef.

Όπως είχε πει τα τελευταία πέντε χρόνια, διατηρεί εστιατόριο vegan μαζί με τη σύζυγό της. Μέσα από το MasterChef, ήθελε να προβάλει τόσο τη φιλοσοφία του βιγκανισμού όσο και τη φιλοσοφία του «διαφορετικού». Η μαγείρισσα είναι παντρεμένη με τη σύντροφό της και μέσω του διαγωνισμού ήθελε να δείξει ότι δεν ειναι «ταμπού» να διατηρείς ομοφυλοφιλική σχέση, αν υπάρχει αγάπη.

MasterChef 4 - Επεισόδιο 1 - Δήμητρα/ Ντέμη - Audition

Τελικά, η 34χρονη σεφ ετοίμασε μία γαλλική κρεμμυδόσουπα σε vegan εκδοχή. Το πιάτο αυτό ενθουσίασε τους κριτές, η οποίοι και της έδωσαν την ποδιά – εισιτήριο για το «όνειρο» του MasterChef.

Κλείσιμο
Από τότε οι μήνες πέρασαν μέχρι που πριν από μερικές μέρες η Κατερίνα Λένη αμφισβήτησε το γεγονός ότι Ντέμη είναι vegan. Πριν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό «έδωσε» μπροστά στις κάμερες την συμπαίκτριά της λέγοντας πώς σηκώνεται μέσα στη νύχτα και τρώει ζωικά σαλάμια και τυριά.

Ο περίγυρός της έσπευσε να πει ότι αυτά που την είδε η Κατερίνα Λένη να τρώει ήταν φυτικά και όχι ζωικά.

Πόσο vegan είναι η Ντέμη;

MasterChef Greece 2020 - Μήπως η Ντέμη είναι vegan;


«Η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής είχε προμηθεύσει με φυτικό τυρί και σαλάμι -καθώς και με όλα τα απαραίτητα φυτικά τρόφιμα- την Ντέμη. Στις ομαδικές δοκίμαζε ζωικά τρόφιμα και μετά τα έφτυνε, απλώς δεν φαινόταν ξεκάθαρα στο μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφός της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οι φωτογραφίες που την... εκθέτουν

Χθες όμως έσκασαν σαν βόμβες φωτογραφίες που ανέβασαν κάποιοι χρήστες στο Twitter που δείχνουν την Ντέμη να ποζάρει μπροστά σε μία πιατέλα με τελειωμένα παϊδάκια, ενώ σε μία άλλη μόλις έχει φάει ένα ψαράκι. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε από την εξωτερική της εμφάνιση πόσο πρόσφατες ή όχι είναι οι φωτογραφίες όμως δείχνει να το απολαμβάνει.

Demi
Demi1

Βέβαια πριν λίγες μέρες για τις ανάγκες του διαγωνισμού και ως αρχηγός της ομάδας της έφαγε ζωικές τροφές και ανέφερε: «Σήμερα τα έχω φάει όλα».

Μήπως τελικά η Κατερίνα Λένη είχε δίκιο και η Ντέμη δεν είναι τόσο vegan; H αλήθεια είναι πως μόνο εκείνη ξέρει...

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κύπρο: Είχε κόψει και τα φρένα του αυτοκινήτου της αδελφής του ο αδελφοκτόνος στη Λάρνακα

Η CIA βάζει φωτιά στον «πόλεμο» Κίνας-ΗΠΑ: Το Πεκίνο μάζεψε 56 εκατ. μάσκες και αναπνευστήρες ενώ «έκρυβε» τον κορωνοϊό

Μπορεί μια διαφήμιση με φρούτα να είναι ακατάλληλη; - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης