Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε γιατί κόπηκε ο «Πρωινός Καφές» που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε γιατί κόπηκε ο «Πρωινός Καφές» που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά

Η παρουσιάστρια είπε πως εκείνη έφταιγε περισσότερο για το κόψιμο της εκπομπής

zarifι_katerina
Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκαν στο «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν για τα επαγγελματικά τους, αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε και στο διάστημα που είχε αναλάβει τον «Πρωινό Καφέ» μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το πώς είχαν τα πράγματα τότε και εξομολογήθηκε πως περισσότερο έφταιγε εκείνη για το τέλος της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθησει. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ημασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.
Την ημέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Η Ζαρίφη εξηγεί γιατί απέτυχε η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά



Δείτε βίντεο από τον Πρωινό Καφέ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ-"ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ"
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Σύψας για πάρτι στην Αγία Παρασκευή (ΘΕΜΑ 104,6): Έτσι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως στην Ιταλία και δεν έχουν κλείσει ακόμα

Ουρά και στην Κηφισιά για ένα take away κοκτέιλ χθες βράδυ - Δείτε εικόνες

Ανοίγουν για τους εκπαιδευτικούς τα σχολεία - «Αντάρτικο» από την ΟΛΜΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης